Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
19 januari 2020

Grip op je energie

Hoe krijg je grip op je energie? Dit keer een andere versie dan de energie rekening van je electriciteitsleverancier hoor. Einde van deze maand mogen wij de meterstanden weer doorgeven en dan kom ik daar op terug.

Ik heb het nu over je eigen energie. Mijn energieniveau was altijd erg hoog. Een klushuis, full-time baan en studeren, alles kon. Tot ik een aanrijding kreeg (2014) en mijn energie onder nul kwam. 
Via via kwam ik bij Jeanine Hofs terecht. Ik kende haar alleen maar van haar website en ‘social media’. Toch gaf ik mij in 2016 op om mee te gaan naar een Energie week in Andalusië (<- link naar oude blogpost).


Ik hield mij de afgelopen jaren niet altijd aan de belofte die ik mijzelf deed op de bovenstaande foto. Tenminste niet dagelijks 30 minuten :) 

Nu start Jeanine morgen met een 5 daagse mini training genaamd: In je element. Deze training is gewoon online te volgen en gratis. 
Omdat ik in de winter altijd beter in mijn element wil zijn #zachtuitgedrukt doe ik mee. Uit ervaring weet ik dat Jeanine altijd veel van waarde geeft, ook in haar gratis trainingen.

Mocht je ook mee gaan doen, laat je mij dat dan even weten? Vind ik leuk.

Would you like to comment?

 1. hoi Christel, dit zijn onderwerpen waar ik me mee bezig hou/ in aan het verdiepen ben. Had nog nooit van haar gehoord, maar heb me zojuist aangemeld voor de gratis cursus. groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk Ilse, hoe vind je het tot nu toe? Ik loop een dagje achter en keek net de video van dag 3. Reuze interessant.

   Verwijderen
 2. Da's een mooie reminder. Tja, hoe integreer je dit in je dagelijks leven hè. Valt niet altijd mee, maar zo'n challenge helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Anita, dat integreren. Uiteindelijk poets ik wel twee keer per dag mijn tanden en kiezen, haha, dus ik kan sommige dingen wel.

   Verwijderen