Doorgaan naar hoofdcontent

Gans met gouden eieren

We hebben verschillende spaarrekeningen.

Onze rekening waar we alleen geld afhalen voor projecten/zaken die geld op kunnen leveren, is ons Financial Freedom Account.

Oftewel de gans met de gouden eieren rekening :)


Hier stond een overzicht van ons spaargeld.

Aangezien ik vanaf oktober 2015 niet meer anoniem blog,
heb ik deze bedragen verwijderd.


Reacties

  1. Ik vind deze rekening een enorm goed idee. Sparen om ergens op te bezuinigen.
    Eigenlijk deed ik het een beetje, wat ik terugkreeg van energiemaatschappij zette ik in voor energie bezuinigen. De afgelopen tien jaar laat ik mijn termijnbedrag hetzelfde en ondertussen krijg ik 600 euro of meer terug, wat ik weer inzet om er iets bezuinigends mee te doen.
    Jij maakt een aparte pot voor meer dan alleen zuiniger leven maar ook voor bv cursus om meer inkomen te verdienen, goed idee, neem ik van je over. Dank je.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar šŸ’—  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi