Doorgaan naar hoofdcontent

Privacyverklaring

PRIVACY VERKLARING


Neem een kop thee of koffie (cappuccinootje is ook lekker) erbij en lees deze saaaaaie maar o zo noodzakelijke privacy verklaring.

Blog het rijke wijf (https://hetrijkewijf.blogspot.nl) is onderdeel van het bij de Kamer van Koophandel gevestigde bedrijf van Christel Nolle te Sappemeer, verder te noemen ‘het rijke wijf’. (Mijn KVK nummer is: 50105973)

Christel Nolle is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht.
Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

OVER MIJ
Het rijke wijf wordt beheerd door Christel Nolle.
Ik ben gevestigd te Sappemeer. In verband met mijn eigen privacy
staat mijn adres niet openbaar :) Ik woon wel in een leuke straat.
email: hetrijkewijf@gmail.com

Christel Nolle is de Functionaris Gegevensbescherming van het rijke wijf.
(Cool hè, nog een functie er bij, naast rijk wijf, moeder, dochter, partner etc.)

PERSOONSGEGEVENS DIE IK VERWERK
Het rijke wijf verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten, een (digitale) product koopt en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt, door bijvoorbeeld een reactie onder een blogpost achter te laten, of door mij te mailen.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk.
Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
  • Voor- en achternaam
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK nummer
  • IP-adres
  • BTW nummer
  • Bankrekening nummer (alleen bij aankoop)
BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN
Mijn blog heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via hetrijkewijf@gmail.com, dan verwijder ik deze informatie.

DOELEN VERWERKING PERSOONSGEGEVENS
Het rijke wijf verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  • Reacties op mijn blog te kunnen plaatsen
  • Verzenden van mijn nieuwsbrief of mijn blog via mail te ontvangen
  • Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
  • Om goederen bij je af te leveren. Klik voor de privacy gegevens van de verzendende partij op de link van PostNL
BEWAARTERMIJN
Reacties op mijn blog posten blijven staan zolang jij ze zelf niet verwijderd.
Uiteraard is het mogelijk om anoniem te reageren.
Gegevens ontvangen door inschrijving voor bv. een mailinglijst of een digitale workshop blijven bewaard zolang je jezelf niet hebt afgemeld.
Mocht je je uit willen schrijven, dan kan dat ten alle tijden door middel van de link onderaan de mail die jij van mij ontvangt.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in een e-mailsysteem en dit gaat via de servers van:

Wanneer je een aankoop van een (digitaal) product hebt gedaan, dan worden de verstrekte gegevens volgen een wettelijke verplichting (7 jaar op dit moment) bewaard.

Betaal- en facturering systemen die ik gebruik zijn:
                 
Het rijke wijf verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

COOKIES
Het rijke wijf gebruikt technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

GOOGLE
Ik wil graag weten hoeveel bezoekers mijn blogposts lezen.
Daarvoor maak ik gebruik van het statistieken overzicht van blogger.com het blog platform van Google. Gegevens zijn o.a. bezoekersaantallen, landen waar de bezoekers vandaan komen, welke browsers ze gebruiken, van welke blogs of websites de bezoekers komen. Dit zijn verder anonieme gegevens. Ik kan daarom niemand persoonlijk herleiden.
Op het blog staan advertenties van het Google Adsense programma.

Meer informatie over het beleid van Google vind je hier.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door het rijke wijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jouw genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdragen van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar hetrijkewijf@gmail.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Het rijke wijf wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link
HOE IK DE PERSOONSGEGEVENS BEVEILIG
Het rijke wijf neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via hetrijkewijf@gmail.com
  
SOCIAL MEDIA
Ik wil graag heel populair worden op social media.
Instafamous enzo. Of zo een leuke social influencer.
Het is nog niet zover. Maar om het jou graag zo makkelijk mogelijk maken om mijn blog en straks wellicht ook wilde populaire vlogs te delen gebruik ik ‘share’ buttons.
Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:


EXTERNE LINKS
Op mijn blog het rijke wijf zul je soms links naar externe websites aantreffen.
Door op een link te klikken ga je naar een website buiten het rijke wijf om.
Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies.
Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

WIJZIGINGEN
Ik behoud ten allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen.

© Christel Nolle - 12 mei 2018 UPDATE 9 maart 2023

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Cappuccino met havermelk. Opgeklopt geheel?

Opgeklopte havermelk. Ik drink graag cappuccino met havermelk.  M. en ik hebben al veel verschillende soorten getest. Oatly staat op nummer 1. Maar, de Barista havermelk van de Lidl is een hele goede optie. En een stuk voordeliger.  Een paar weken geleden was er een aanbieding, voor 99 cent per pak. Dus vulden wij onze voorraadkelder.