Doorgaan naar hoofdcontent

IN DE MEDIA

Vroeger wilde ik graag rijk en beroemd worden.
Nou, ik ben aardig op weg haha :)

Zomer 2019 in het tijdschrift Genoeg

November 2017 met een artikel in de Volkskrant

Op 11 februari 2015 waren M. en ik te zien bij het programma 'Hoeveel ben je waard' van SBS6.
Tigduizend keer herhaald inmiddels. 

We komen na 'de Veerkampjes'.
Op 20.57 minuten
Video  (<-klikkerdeklik)Uitleg over de potjes
Video van 1.13 minuten 

Sparen EN aflossen

Video van 2.50 minuten
In oktober 2015 verscheen er een Interview over sparen op voormorgen.nu
Geschreven door Cleo Scheerboom

Sparen gaat om het bepalen van prioriteitenOok in oktober 2015 verscheen er een interview in de Flair (week 44) over het versneld aflossen van onze hypotheek. 

Geld geeft een gevoel van vrijheid


 
How to spend it - financieel blog

In 6 jaar tijd 100.000 euro schuld aflossenReacties

  1. Zonet de aflevering gekeken. Ik heb veel respect voor jullie.
    Ga zo door en geniet van het mooie voorjaar!
    groetjes,
    Mark

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wat ik nou hele dagen aan het doen ben nu ik niet meer werk

De vraag van vandaag Of ik mij niet verveel? Ehhh nou nee. Wat ik dan hele dagen doe nu ik niet meer werk? Nou dit dus. Zoveel mogelijk genieten.  Klussen :), breien, haken, schrijven, tekenen, koken, moestuinieren, lezen, cappuccino’s drinken met M.  Plannen maken, dingen bedenken, vrienden bezoeken en nog veel meer. Geniet van het leven, soms duurt het maar even. Bij de geboorte ploept er geen cellofaantje uit met handleiding en uiterste houdbaarheidsdatum.

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar šŸ’—  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

De laatste verhuizing?

Leeg nest In het Engels in de benaming volgens mij Empty Nesters. Nou dat zijn M. en ik dan sinds begin september. Onze dochter heeft een leuke studio gevonden om in te wonen. Met hulp van mijn ouders, hebben we al haar spullen in een dag verhuisd en geĆÆnstalleerd. Een groot gedeelte van haar 'uitzet' had ze al gekregen via mijn schoonouders. Na hun emigratie bleven er een strijkplank, strijkijzer, oventje, pannen etcetera over. Ook mijn ouders zijn verhuisd, dus daar waren ook voldoende spullen. Van mijn vriendin kreeg ze een mega televisie. Wel was er nog genoeg te kopen hoor. Denk aan  een bank een kledingkast tafel en stoelen salontafel tv kast Ze had zelf gespaard hiervoor. Maar wij hebben haar 'gesponsord' zodat ze alles helemaal naar haar wens kon inrichten. Even wennen M. en ik zijn natuurlijk al 6000 jaar  nouja, 22 jaren dan samen. Het werken vanuit huis maakt dat we vaak hele dagen (en nachten) in hetzelfde huis zijn. Gelukkig vinden we elkaar nog steeds leuk