Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
16 september 2013

Eigen schuld, dikke ....

Bloggen voor het eten aan op maandag. Jaja, vanavond wil dochter bezig met haar videoblog, dus sta ik de computer vrijwillig een avondje af.

Manlief heeft vanavond een leuke cursus, die die komt zo thuis voor een 'snelle hap'. Met 5 bijna over datum eieren worden het wraps met eiersalade. Er is nog bloemkoolsoep van vorige week. En ik heb nog een halve pizza van de pizzeria van zaterdag :) Wat rauwkost erbij en wij zijn weer klaar.

Mijn eigen schuld, dikke bult, slaat op mijn voornemen om suiker- en zuivelvrij te gaan eten. Een lekkere au-lait met amandelkoek zaterdag bij de V&D. Gevolgd door een pizza met 4 kazen, 2 cola, een 'scroppino' als toetje....

Dat woelen en draaien in mijn slaap was dus echt mijn eigen schuld. Ik weet hoe slecht ik er tegen kan. Toch doe ik het elke keer weer. Macht der gewoonte, is toch de uitspraak?
Dan wordt het dus tijd mijn gewoontes aan te pakken.
Vorig jaar na 10 dagen zonder suiker voelde ik me zoveel beter.

Woensdagmiddag maar eens serieus de noodzakelijke boodschappen in huis halen. Want nu is er nog veel te veel lekkers. Onder het motto zonde om weg te doen, wil ik ook nog graag alles opmaken :)

Nog iemand tips voor leuke/lekkere websites?
Ik ken o.a. biobudget.nl en voedzo.nl


Would you like to comment?

 1. Leuke blogs/sites:

  eetgoedvoeljegoed.nl
  gezond leven van Jacoline
  Aranka's kookblog

  Groet, Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien kan mijn kookblog je inspireren? Ik kook suikervrij en zo gezond mogelijk, er staan veel recepten op...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jouw kookblog kan me vast inspireren. Dank je wel Spaarcentje.

   Verwijderen
 3. Goed voornemen! Je zou eens kunnen zoeken op Paleo. Geen suiker, nauwelijks zuivel en ook nog eens laag in koolhydraten. Bevalt mij erg goed geeft me veel energie. Ben benieuwd wat jij ervan vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Paleo is mijn beeld veel vlees, gespierde mannen op voor- en na foto's, haha. Dus ik ga wel even kijken of ik mijn beeld kan veranderen Danielle.

   Verwijderen
 4. Is het ook niet gewoon omdat je het zo lekker vindt? Meer nog dan gewoonte? Dat kan ik me namelijk best voorstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meer dan lekker. Gewoonweg suikerverslaafd ben ik. Daar wil ik wel graag van af.

   Verwijderen