Doorgaan naar hoofdcontent

Geld verdienen in je badjas

Wat heeft een badjas met geld verdienen te maken?

Nou, vannacht werd er niets verdiend op de cryptomarkt. Niet door mij in ieder geval. Ruim 700 euro minder in een paar uur. Dat was even slikken. Gelukkig weet ik hoe volatiel de markt kan zijn en heb ik nog steeds winst. In een eerdere blog schreef ik dat mijn ouders die ook ieder een crypto account hebben. Inmiddels heeft mijn vader alles verkocht en is hij gestopt. Hij kon erg slecht tegen de schommelingen. Mijn moeder daarentegen, heeft winst en legt af en toe 25 euro extra in. Zo groeit het bedrag gestaag. Erg leuk hoor, dat mijn ouders op hun leeftijd nog nieuwe dingen willen leren.

Huispakken en badjassen 

Een aantal weken geleden deden Adine en ik mee aan Business Mastery van Tony Robbins. Zij af en toe in haar badjas en ik in mijn Grumpy Cat huispak. Adine schreeft op haar Lekker Leven met Minder blog een uitgebreid bericht over de 5 dagen. In het huisje waar we verbleven, was Adine ook bezig met haar nieuwe programma. Ontwikkel jouw Money Flow.


Getekend poppetje met een badjas

Ter promotie voor het programma, heeft ze een gratis webinar gemaakt. Over de 8 geheimen van succesvolle ondernemers. (Link naar het webinar). Daar ging een stukje over comfortabel in je badjas blijven, versus zichtbaar worden met een dienst of product. 

Ik moest erg lachen om dit gedeelte. Want het was alsof ze het over mij had. Een van mijn beperkende overtuigingen is, wie zit er nou op al mijn ideeën te wachten. Kijk, ergens wat over schrijven, geen probleem. Maar zichtbaar, op video bijvoorbeeld. 

V r e s e l i j k.

Diverse bronnen van inkomsten

Maargoed, niet vertellen over wat ik te bieden heb en verwachten dat klanten zich spontaan bij mij aanbieden is natuurlijk erg utopisch. Aangezien Adine erg succesvol is in het online ondernemen en diverse bronnen van inkomsten heeft, maak ik graag gebruik van al haar kennis.

Master your Money schermafbeelding

Kijk (even op de foto klikken voor een vergroting) op de omschrijving, keiharde cash, daar zit ook een soort belemmering op. Want dat vind ik een stomme uitdrukking. Ik doe al jaren dingen gratis. Gewoon omdat ik het leuk vind om te doen. Dat kan, omdat ik een goed betaalde baan heb. Maar zakelijk gezien is dat natuurlijk niet slim. Op energetisch gebied is het ook niet aan te raden.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het stukje over de badjas en de overige 7 geheimen, luister dan naar het gratis webinar van Adine. Ook heel interessant wanneer je nog geen ondernemer bent. 

Reacties

  1. Maar die 700 is vermoedelijk nu al recht gekomen?

    Didi Taihutu zei zaterdag in een YouTube film dat met inleg 2500 $ en 365 dagen daytraden zo iemand na een jaar een miljoen $ had.
    De nacht er op kwam de bitcoin dreun.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou.... het zet nog even door naar beneden. Ik doe nog niet aan daytraden. Heb wel bijgekocht nu.

      Verwijderen
  2. Soms cirkelen we jarenlang om ons doel heen. Op zoek naar het juist teken, of de juiste vorm of de juiste ingang. Laatst zei iemand tegen me, toen ik weer eens wat te geef aanbood op de lokale fb groep, 'jij geeft veel te veel weg!' Dat sprak ik natuurlijk tegen, maar het is wel blijven hangen.
    Ik vind dat jij ook teveel gratis weggeeft. Dat boek van jou bijvoorbeeld, dat zou je ook helemaal niet gratis weg moeten geven. Dat hoort uitgegeven te worden!
    En ja, anderen voor jou hebben vast ook al een keer verteld wat jij hebt te vertellen, maar dat heeft diegenen voor jou ook niet tegengehouden ;-)
    Of maak er een betaalde download van?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z