zaterdag 6 februari 2021

Crypto voor 70 plussers :)

Crypto winst

Onlangs schreef ik al over mijn eigen crypto avonturen. Dat ik nieuwe schoenen kocht van mijn eerste crypto winst. Ja, daar heb ik een beetje spijt van. Niet van de schoenen hoor. Die lopen heerlijk.

Wel van het opnemen van mijn winst. Want, de markt stijgt maar door. Alleen maar goed natuurlijk. De inleg er gewoon in laten zitten was wellicht verstandiger geweest. Maar hee, nu weet ik wel dat het bedrijf in een werkdag de uitbetaling verricht. Dat is fijn.

Vandaag was ik bij mijn ouders. Helpen om spullen te fotograferen en op marktplaats te zetten. En ik heb mijn ouders geholpen om zelf ook een crypto account op te zetten.

Beiden had ik 25 euro gegeven voor de eerste inleg. Gewoon om te kijken of het wat voor ze is.  Dus ik ben heel benieuwd. Mijn eigen inleg heb ik verhoogd. Ik had mijn Tesla aandeel met dikke winst verkocht en ook nog 4 Apple aandelen. Dus de inleg en winst daarvan opnieuw geïnvesteerd.

Haha, lijkt nu echt of ik er verstand van heb. Ik doe maar wat hoor. M. is degene die alles uitzoekt. Ik ga op mijn gevoel af. Of een leuke naam van een crypto munt. Dus neem zeker geen advies van mij aan.

Cashflow game

Over het spel genaamd cashflow game van Robert Kiyosaki schreef ik al vaker. M. en ik speelden het bordspel afgelopen week. Gisteren hadden we een 'online game night' waarbij we de online versie met een aantal (on)bekenden speelden. Het spelen van van de online versie is gratis en je kunt je hiervoor aanmelden via www.richdad.com/classic (<- link naar de pagina, zonder aandelen :))

Bordspel Cashflow game

Het bordspel vind ik persoonlijk wel een andere gewaarwording. Wij hebben het oude spel en de nieuwe versie Cashflow 101 (Affiliate link naar Amazon). Wat een prijsverschil trouwens met het spel bij Bol (ook een affiliate link).

Mocht je het leuk vinden om geheel vrijblijvend een keer online met ons te spelen, stuur mij dan een mailtje op hetrijkewijf @ gmail punt com.

Voor nu ben ik even uitgespeeld. De kachel brandt, M. zit al klaar met thee en chocola. Tijd voor een fijne filmavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten