Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
31 januari 2021

Van crypto winst nieuwe schoenen gekocht

Een kort verhaal in zes woorden

Afgelopen vrijdag volgde ik een leuke workshop, waar het ging over de kracht van korte verhalen. Eventueel met een afbeelding (tekening) ter ondersteuning van het verhaaltje.

Mijn blogtitel in zes woorden is dus nu een verhaaltje.

Beetje uitleg erbij en een foto van mijn nieuwe schoenen is voor een blog wel wat leuker haha.

Sneakers Woden shoes in zalm roze

In januari maakten M. en ik een account aan om te handelen in Crypto ‘currency’. Uiteraard hadden we dat jaaaaaren eerder kunnen/moeten doen. Toen bijvoorbeeld 1 Bitcoin 4000 euro waard was, in plaats van nu 27580 euro. Maargoed.... We deden het nu in ieder geval.

We kochten Bitcoin, Ethereum en nog wat andere crypto munten aan. Door de stijging hadden we 400 ‘winst’ na een week (bij een inleg van 1500 euro). Maargoed, een nachtje slapen en daling van Bitcoin bracht dit terug naar nog een winst van 141 euro.

Stalen zenuwen en geld kunnen missen

M. werd redelijk gek van mijn vragen elke dag hoe we ervoor stonden. Hij wilde zelf ook graag wat ‘handelen’. Dus besloten we dat ik dan ook een eigen account zou openen. Met 1000 euro van de gezamenlijke rekening en 250 euro eigen inleg ben ik begonnen.

Grafiek van Ethereum crypto

Als eerste nog even een waarschuwing, ik ben zeker geen financieel expert en crypto is een grillige markt. Het geld wat je daar in wilt gaan leggen, moet je echt kunnen missen. Daarnaast zijn stalen zenuwen gewenst, want het het stijgt en daalt wat af op een dag.

Ik heb gisteren leuke winst ‘gepakt’ met Ripple (XRP) en 75 euro uit laten betalen. (Ook even om te zien hoe snel dat gaat via de app die ik gebruik). Winst is dus al weer uitgegeven hoor. Ik kocht nieuwe schoenen via Hemelse Hebbedingen (<- link naar de webwinkel van mijn zusje). Van het Deense merk Woden. Heerlijk met een kurken binnenzool. 

Nog even wachten op wat warmer weer, want het is een voorjaars modelletje. 

Update: Ik kreeg een aantal vragen over de app/site welke ik gebruik voor het aankopen van crypto. Dat is www.bitvavo.com (<- affiliate linkje). Ik heb de app op mijn mobiel. Erg handig vind ik zelf. 

En kijk voor meer informatie naar de video’s of Instagram stories van Madelon Vos. Erg leerzaam.

Would you like to comment?

 1. Heb je al onderzocht of ondervonden waar je het beste cryptomunten kunt aankopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb een fijne, makkelijke, betrouwbare, en betaalbare app via een bedrijf in Nederland.

   Verwijderen
  2. Heb de link van de website even in mijn blogpost gezet.

   Verwijderen
 2. Dat crypto nieuws is vast interessant, maar ik blijf telkens haken bij @hemelsehebbedingen. Dat lijkt me nou zo'n gave winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dat snap ik. Ik kreeg vandaag een berichtje dat er sneakers in het turqoois aankomen. Ik mocht ze nog omruilen van mijn zusje. Maar ik koop ze er ‘gewoon’ bij.

   Verwijderen