Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
18 april 2021

Geld verdienen in je badjas

Wat heeft een badjas met geld verdienen te maken?

Nou, vannacht werd er niets verdiend op de cryptomarkt. Niet door mij in ieder geval. Ruim 700 euro minder in een paar uur. Dat was even slikken. Gelukkig weet ik hoe volatiel de markt kan zijn en heb ik nog steeds winst. In een eerdere blog schreef ik mijn ouders die ook ieder een crypto account hebben. Inmiddels heeft mijn vader alles verkocht en is hij gestopt. Hij kon erg slecht tegen de schommelingen. Mijn moeder daarentegen, heeft winst en legt af en toe 25 euro extra in. Zo groeit het bedrag gestaag. Erg leuk hoor, dat mijn ouders op hun leeftijd nog nieuwe dingen willen leren.

Huispakken en badjassen 

Een aantal weken geleden deden Adine en ik mee aan Business Mastery van Tony Robbins. Zij af en toe in haar badjas en ik in mijn Grumpy Cat huispak. Adine schreeft op haar Lekker Leven met Minder blog een uitgebreid bericht over de 5 dagen. In het huisje waar we verbleven, was Adine ook bezig met haar nieuwe programma. Master Your Money XL (link zonder aandelen naar de informatie pagina).


Getekend poppetje met een badjas

Ter promotie voor het programma, heeft ze een gratis webinar gemaakt. Over de 8 geheimen van succesvolle ondernemers. (Link naar het webinar). Daar ging een stukje over comfortabel in je badjas blijven, versus zichtbaar worden met een dienst of product. 

Ik moest erg lachen om dit gedeelte. Want het was alsof ze het over mij had. Een van mijn beperkende overtuigingen is, wie zit er nou op al mijn idee├źn te wachten. Kijk, ergens wat over schrijven, geen probleem. Maar zichtbaar, op video bijvoorbeeld. 

V r e s e l i j k.

Diverse bronnen van inkomsten

Maargoed, niet vertellen over wat ik te bieden heb en verwachten dat klanten zich spontaan bij mij aanbieden is natuurlijk erg utopisch. Aangezien Adine erg succesvol is in het online ondernemen en diverse bronnen van inkomsten heeft, maak ik graag gebruik van al haar kennis.

Master your Money schermafbeelding

Kijk (even op de foto klikken voor een vergroting) op de omschrijving, keiharde cash, daar zit ook een soort belemmering op. Want dat vind ik een stomme uitdrukking. Ik doe al jaren dingen gratis. Gewoon omdat ik het leuk vind om te doen. Dat kan, omdat ik een goed betaalde baan heb. Maar zakelijk gezien is dat natuurlijk niet slim. Op energetisch gebied is het ook niet aan te raden.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het stukje over de badjas en de overige 7 geheimen, luister dan naar het gratis webinar van Adine. Ook heel interessant wanneer je nog geen ondernemer bent. 

Would you like to comment?

 1. Maar die 700 is vermoedelijk nu al recht gekomen?

  Didi Taihutu zei zaterdag in een YouTube film dat met inleg 2500 $ en 365 dagen daytraden zo iemand na een jaar een miljoen $ had.
  De nacht er op kwam de bitcoin dreun.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou.... het zet nog even door naar beneden. Ik doe nog niet aan daytraden. Heb wel bijgekocht nu.

   Verwijderen
 2. Soms cirkelen we jarenlang om ons doel heen. Op zoek naar het juist teken, of de juiste vorm of de juiste ingang. Laatst zei iemand tegen me, toen ik weer eens wat te geef aanbood op de lokale fb groep, 'jij geeft veel te veel weg!' Dat sprak ik natuurlijk tegen, maar het is wel blijven hangen.
  Ik vind dat jij ook teveel gratis weggeeft. Dat boek van jou bijvoorbeeld, dat zou je ook helemaal niet gratis weg moeten geven. Dat hoort uitgegeven te worden!
  En ja, anderen voor jou hebben vast ook al een keer verteld wat jij hebt te vertellen, maar dat heeft diegenen voor jou ook niet tegengehouden ;-)
  Of maak er een betaalde download van?

  BeantwoordenVerwijderen