zondag 28 februari 2021

Hypotheek onder de 52.000 euro

Tot zover de extra aflossingen

Wat? Ja echt, dit was het als het gaat om extra aflossingen op de huidige hypotheek. Binnenkort zal ik even de tekst boven mijn blog aanpassen. Team extra aflossen stopt ermee :)

Onze huidige hypotheek is onder de 52.000 euro. Helaas hebben wij niet zo’n supersonische lage rente als op dit moment wordt aangeboden. Gezien onze plannen voor de toekomst qua huizen (jaja, dat lees je goed) gaan we het geld anders besteden.

28 daags blogexperiment

Dit leek mij ook een leuke afsluiter van mijn eigen 28 daags blogexperiment. Want elke dag iets schrijven vergt creativiteit. Mijn blog heeft nog steeds als basis mijn eigen digitale dagboek. Uiteraard vind ik het superfijn wanneer er iemand mijn blog leest. Met de miljoenen blogs welke op dagelijkse basis wereldwijd geschreven worden, ben ik dankbaar voor de tijd die genomen wordt om hier te lezen (en een reactie achter te laten).

Sales Star en Money Manifesting 

Nee, ik stop nog niet met bloggen hoor. Wel met de dagelijkse blog. Op maandag 1 maart start ik met een nieuwe cursus :) 

Sell like a star (<-affiliate link alleen maar interessant wanneer je een product of dienst aan te bieden hebt). 

Bij Leonie Dawson volgde ik meerdere cursussen. Onder andere ook Money Manifesting and Multiple Streams of Income (<- jaaa, ook een affiliate link :)) Zeer aan te raden. In de eerste les verdiende ik door het toepassen van het geleerde ruim 200 euro terug.

Ik schreef er vorig jaar ook een blogpost over. Het cursusgeld is nu 117 dollar (3 termijnen van 39 dollar).

Je moet wel tegen haar grove taal/uitspraken kunnen. Ik vind haar hilarisch. Ze weet wat ze wil en gaat daar volledig voor. 

Nou, genoeg gelinkt en gepromoot. Een nieuwe week welke start op een maandag vind ik zooo fijn. Dus daar ga ik mij lekker op verheugen. #voorderestgaathetwel


3 opmerkingen: