Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
10 februari 2020

Ik ben een cursus 'junkie'

Mindmap

Zoooo... vandaag werkte ik een middag/avonddienst. Ik was in de 'flow', want ik tekende een mindmap, van een aantal processen, die we morgen gaan bespreken. 

Ik had helaas mijn viltstiften niet bij mij.
Gelukkig wel een zwarte stift, altijd handig om dingen kort te omschrijven.


Hollands Hoop

Gisteravond zag ik de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Hollands Hoop. Zijn er meer fans? Ik moest er wel even weer inkomen. 
Tsjonge wat weer een spanning en sensatie.


Instagram cursus

Voor het avondje tv aan, keek ik 3 dagen van een cursus. 
De cursus wordt gegeven via Instagram. 
Het onderwerp is hoe je zelf een cursus via Instagram kunt geven.
Nou zie ik mij dat nog niet zo snel doen hoor. Want ik neem bijna nooit selfies. 
Om dan de hele tijd met mijn hoofd in beeld te zijn. 
Nah...zitten niet veel mensen op te wachten denk ik.
Maar ik vind het wel heel interessant, opbouw van een cursus, inhoud, prijsbepaling, tijdsduur, etc.

Money Manifesting + Multiple Streams of Income

De reden dat ik deze cursus nu in een rap tempo volg, is omdat ik de video's maar tot 17 februari terug kan kijken. Omdat het een betaalde cursus is, vind ik het jammer van mijn geld als ik dat niet doe. #knieperd haha.Vorig jaar schreef ik ook over de Money Manifesting (<- affiliate link naar de pagina van Leonie Dawson) cursus die ik volgde. Ze start 1 maart weer met een nieuwe 'live' versie van 4 weken.

Wat mij de cursus bracht?

Ik mag als oud deelnemer, kosteloos meedoen. Hoe leuk is dat? Ga ik zeker doen. Want de vorige keer leverde mij het na de eerste oefening direct 211,40 euro op. Daarmee had ik het cursusbedrag ruimschoots weer terug. (En... ik heb nog niet alle oefeningen met volledige aandacht gedaan *kucht* want ik ben een cursus junkie).

Daarnaast kwam er een extra bron van inkomen en losten we heel veel sneller dan gedacht onze duurzaamheidslening af. Wat ons ook ruim 111 euro per maand scheelt.

Ze biedt haar cursus nu tijdelijk voor 79 dollar aan. Over drie dagen is het weer 99 dollar. Het is wel in het Engels en ze gebruikt veel het F.CK woord. Moet je wel tegen kunnen :)

Nou einde promotie hoor. Ik ben ondertussen thuis. Bloggen vanaf de iPad gaat net iets makkelijker. M. heeft mij een thee ingeschonken en we gaan nog even naar de Fresh Prince of Bel Air kijken, ter ontspanning.


Would you like to comment?

  1. Ik kan ook heel enthousiast worden van cursussen. Maar het inschrijven vind ik soms leuker dan het daadwerkelijk meedoen...

    BeantwoordenVerwijderen