donderdag 30 januari 2020

Vakantie plannen?

Vakantie plannen? Jaja, altijd hier. 
Ik schreef net op bladzijde 80 van mijn werkboek (link naar oude blogpost).


De vraag is hoeveel vakanties ik van plan ben te ‘plannen’. Eerst dacht ik drie. Maar bij het schrijven van de maanden, dacht ik, vier is ook wel cool, haha.

Die van april is al gedeeltelijk geregeld. We gaan naar Los Angeles en daarna door naar Las Vegas, voor de show Enigma, van Lady Gaga. Zoooooooo gaaf. Met dochter, neefje en M. (Hij gaat niet mee naar het concert, maar wel mee op reis, gelukkig maar).

Augustus wordt waarschijnlijk hier in Nederland. Onze eigen achtertuin :)
Oktober naar Italië en december, daar ga ik nog even over nadenken. 
Iets warms en zonnigs lijkt mij wel wat. 

Bij mijn baan ben ik gezegend met een ruim aantal verlof dagen. Ik had ook nog uren (dagen) van vorig jaar. In totaal komt het neer op bijna 48 vrije dagen voor dit jaar. Whoehoe. Ik werk gemiddeld vier dagen per week. Dat zijn 12 vrije weken. Gewoon bijna 3 maanden vrij. 

Goed bezig, al zeg ik het zelf. (Ik werk ook hard hoor, merk dat ik het goed wil praten schrijven dat hoeft natuurlijk niet. Ik ben trots op mijzelf dat ik dit allemaal ‘bereikt’ heb). 

Minder werken, meer verdienen en los van het geld, rijkdom ervaren in de contacten die ik dagelijks in mijn werk heb.

Het leven vieren doen we hier elke dag. Vakanties zijn de heerlijke extraatjes.
Heb jij al plannen voor dit jaar?
8 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik heb tot nu toe 3 plannen: Brugge,Ierland of Londen & Taiwan. Dan zijn mijn vakantiedagen echt op ben ik bang. Lijkt me fijn wanneer je 3 maanden weg kan. Ik zit op 4 weken en neem nog een paar dagen onbetaald verlof op denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Taiwan, dat is een bijzondere bestemming Sabine. Heb ik zelf nog nooit aan gedacht. Wat bracht je op dat idee? Ja, ik had nog uren van 2018 die ik ook mee mocht nemen van mijn vorige baan. En vorig waar had ik ook weinig vakantie genomen omdat ik er toen net werkte.

   Verwijderen
 2. Oh wat een fijne vakantieplannen zeg! Ik mag ook graag op vakantie gaan! Dit jaar hebben we besloten, zeg ik nu heel stoer, om niet weg te gaan ( in de zomer dan he? ). Wij gaan onze tuin helemaal opknappen...en ik weet dat we meer aan de tuin hebben dan 1 weekje zon maar ik ga het nu al missen. Wellicht dat we rond de kerstperiode nog even een paar dagen weggaan naar de zon....Met dat in mijn achterhoofd vind ik thuisblijven al minder erg haha. Maar als we net zo'n mooie warme zomer als voorgaande jaren krijgen, dan vind ik het thuis ook wel fijn.
  Kan je Curacao aanbevelen voor december hoor....erg fijn om daar dan even te chillen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn dat jullie de tuin op gaan knappen Bouk. Hoe groot is de tuin? Volgens mij wel een aardig oppervlakte. Ja, we gaan kijken voor de Antillen. Een vriend van M. woont al jaren op St. Maarten, daar zijn we nog nooit geweest.

   Verwijderen
 3. Ik blijf net als alle andere jaren weer heerlijk thuis. Dat is ook een plan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een heerlijk plan Nicole. Jullie hebben volgens mij ook een heel fijn huis. Op zich vind ik reizen niet zoveel aan. Op een andere plek zijn wel. In de winter lijkt het mij wel heerlijk om naar de zon te gaan.

   Verwijderen
 4. Ik ben nooit zo van de vakantie plannen. Ik heb wél heel veel zin om weg te gaan! Binnenkort een weekend Egmond aan Zee - Heerlijk! Daar heb ik zin in. En van de zomer - waarschijnlijk voor de afwisseling nu weer eens richting zuiden of oosten - omdat ik vorig jaar naar het noorden fietste...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, je fietstocht naar het Noorden :) Echt respect daarvoor. Egmond aan Zee, erg leuk, daar waren wij in 2018.

   Verwijderen