Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
09 januari 2020

Geld verdienen in mijn pyjama

Aantrekkelijke titel van deze blogpost? Ik zit in mijn kerst onesie. Oordopjes in, video ‘vergadering’ met allerlei verschillende vrouwen van over de hele wereld. En dat om 22.30 uur op donderdagavond.
Waarom? Omdat ik bij aankoop van een werkboek een workshop kreeg.


Dus ‘werken’ we de komende 1,5 uur samen aan het invullen van het boek.
Ik kocht dit jaar de zakelijke versie van Leonie Dawson Shining Year (affiliate link naar bol punt com). Er is ook een andere versie. (Direct even testen hoe dat werkt met de nieuwe manier van promoten :)) Ik ga gauw verder. Wie heeft nog meer een van de boeken? Dit is mijn 5e jaar volgens mij dat ik ze heb. Zoooooo leuk.

Would you like to comment?

 1. Ik heb dat boek niet nodig, het is voor mij voldoende om je te zien blijven shinen. Wat een positiviteit, ga zo door!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen van de boeken, kende ze nog niet. Veel plezier, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, het waren twee leuke uurtjes in mijn onesie haha.

   Verwijderen
 3. Wat is het internet toch leuk! Het biedt echt zoveel leuke mogelijkheden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, jij doet het zelf natuurlijk ook erg leuk met onder andere je blogs Nicole. Gezellig trouwens dat je vaak reageert. Kan ik erg waarderen.

   Verwijderen