Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ben rijk in Frankrijk

Bedenk de muziek en tekst er zelf maar even bij, voulez vous.... avec moi.

Heel goed is mijn Frans nooit geweest. Je m’appelle Christel(le) klonk natuurlijk wel lekker. Du pain, du vin, du boursin en ik ben rijk in Frankrijk, hoe heet hij nog maar van de reclame van Paturain?


Het is inmiddels al weer twee jaar geleden dat we naar Disneyland Parijs gingen. We waren toen samen met mijn zus, zwager, neefje, nichtje en hadden een leuk groot huis gehuurd.


Het voordeel van dat vakantiehuis was dat we bijna allemaal een eigen kamer hadden, plus twee badkamers.


Helaas hadden we toen geen zwembad, maar goed we kwamen ook voor wat anders. In verhouding was het vakantiehuis voordelig, omdat we het bedrag hoofdelijk verdeelden.


Dit jaar voor onze vakantie zijn we ook weer flink aan het speuren geweest naar een leuke bestemming. Nu maar voor ons drietjes. Via via kwam ik bij Interhome. 


Voor de lezers uit België waarschijnlijk wel bekend. Ik kende het nog niet.

Wat een prachtige huizen, met heerlijke zwembaden zag ik voorbij komen.
Nog even een bijpassende bikini en een goed boek en ik zie mijzelf al liggen.




Ik keek bij huizen in Frankrijk via Interhome.be 

7132 huizen, beetje veel om in 1 avond allemaal te bekijken. (Kijk even naar vakantie huis Lise op de site. Mooie prijs voor 7 dagen :)) Gelukkig zijn er veel verschillende prijsklasses op de site. 

We hebben voor de zomervakantie al iets gevonden, maar kijken nog wel voor de herfstvakantie #luxeprobleem 


Heb jij ervaring met het boeken via Interhome? En heb je wellicht dan nog een tip voor een land met nog wat zonuren in oktober? Ik hou me aanbevolen.

Reacties

  1. Oh dat klinkt lekker zeg! Heb er geen ervaring mee...Wij boeken standaard pakketreizen zodat alles er fijn bij in zit en we geen omkijken hebben... Maar later als ik groot ben en we met ons 2tjes op vakantie zouden gaan, dan zou ik dit ook zeker gaan uitzoeken.
    Ga zover mogelijk zuidelijk qua temperatuur. Wij vliegen naar Kos in de herfstvakantie. Ook lekker...Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kos, klinkt goed. Het liefst willen we dan vanaf Eelde vliegen. Al zijn er wat ‘ruige’ vakantieplannen voor volgend jaar. Iets met een concert in Las Vegas :) Dus ik vermoed dat we gewoon thuisblijven.

      Verwijderen
  2. Rijk de Gooijer zocht je! (oeh, die is dubbel....)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, Rijk.... en zoals Nietzomaarzo schreef, goed gedaan wichie (voor jou dan)

      Verwijderen
  3. Als ik zo vrij mag zijn .We wonen in ZFr en sept zijn een van de mooiste maanden dus watlet je.We staan voor je klaar.Zie Micazu in Lesplans.Groeten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, zo vrij mogen jullie zeker zijn. Helaas hebben we pas in oktober herfstvakantie. Ik ga even kijken voor Micazu in Lesplans.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z