woensdag 12 juni 2019

Ik ben rijk in Frankrijk

Bedenk de muziek en tekst er zelf maar even bij, voulez vous.... avec moi.

Heel goed is mijn Frans nooit geweest. Je m’appelle Christel(le) klonk natuurlijk wel lekker. Du pain, du vin, du boursin en ik ben rijk in Frankrijk, hoe heet hij nog maar van de reclame van Paturain?


Het is inmiddels al weer twee jaar geleden dat we naar Disneyland Parijs gingen. We waren toen samen met mijn zus, zwager, neefje, nichtje en hadden een leuk groot huis gehuurd.


Het voordeel van dat vakantiehuis was dat we bijna allemaal een eigen kamer hadden, plus twee badkamers.


Helaas hadden we toen geen zwembad, maar goed we kwamen ook voor wat anders. In verhouding was het vakantiehuis voordelig, omdat we het bedrag hoofdelijk verdeelden.


Dit jaar voor onze vakantie zijn we ook weer flink aan het speuren geweest naar een leuke bestemming. Nu maar voor ons drietjes. Via via kwam ik bij Interhome. 


Voor de lezers uit België waarschijnlijk wel bekend. Ik kende het nog niet.

Wat een prachtige huizen, met heerlijke zwembaden zag ik voorbij komen.
Nog even een bijpassende bikini en een goed boek en ik zie mijzelf al liggen.
Ik keek bij huizen in Frankrijk via Interhome.be 

7132 huizen, beetje veel om in 1 avond allemaal te bekijken. (Kijk even naar vakantie huis Lise op de site. Mooie prijs voor 7 dagen :)) Gelukkig zijn er veel verschillende prijsklasses op de site. 

We hebben voor de zomervakantie al iets gevonden, maar kijken nog wel voor de herfstvakantie #luxeprobleem 


Heb jij ervaring met het boeken via Interhome? En heb je wellicht dan nog een tip voor een land met nog wat zonuren in oktober? Ik hou me aanbevolen.

8 opmerkingen:

 1. Oh dat klinkt lekker zeg! Heb er geen ervaring mee...Wij boeken standaard pakketreizen zodat alles er fijn bij in zit en we geen omkijken hebben... Maar later als ik groot ben en we met ons 2tjes op vakantie zouden gaan, dan zou ik dit ook zeker gaan uitzoeken.
  Ga zover mogelijk zuidelijk qua temperatuur. Wij vliegen naar Kos in de herfstvakantie. Ook lekker...Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kos, klinkt goed. Het liefst willen we dan vanaf Eelde vliegen. Al zijn er wat ‘ruige’ vakantieplannen voor volgend jaar. Iets met een concert in Las Vegas :) Dus ik vermoed dat we gewoon thuisblijven.

   Verwijderen
 2. Rijk de Gooijer zocht je! (oeh, die is dubbel....)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Rijk.... en zoals Nietzomaarzo schreef, goed gedaan wichie (voor jou dan)

   Verwijderen
 3. Als ik zo vrij mag zijn .We wonen in ZFr en sept zijn een van de mooiste maanden dus watlet je.We staan voor je klaar.Zie Micazu in Lesplans.Groeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zo vrij mogen jullie zeker zijn. Helaas hebben we pas in oktober herfstvakantie. Ik ga even kijken voor Micazu in Lesplans.

   Verwijderen