Doorgaan naar hoofdcontent

Geen vlucht geboekt

Na een ochtend inpakken, opruimen, schoonmaken en alles klaarmaken voor vertrek waren we e i n d e l i j k zo ver. Klaar voor vertrek.
Nog gauw een stop bij de plaatselijke drogist voor oordopjes en wat dropjes voor onze rit van vijf uur.

Ineens kreeg ik een ingeving, we hadden nog niet ingecheckt voor onze vlucht van morgen. Dus terug naar huis, computer weer aan, printer aan.
Ingelogd op de website. Geen vluchtgegevens voor de vlucht heen bekend.
Alleen maar voor de terugvlucht.

Lichte paniek... Gebeld met de klantenservice. Na ellenlang gewacht te hebben kreeg ik een dame aan de lang. Eerst zag ze het probleem niet, we hadden toch een e-ticket nummer. Jaaaahaaa, maar geen heenvlucht. Oh... zei ze... en toen bleef het stil.

'Ik zet u even in de wacht'... Waarvoor wist ik niet. Ik had wel een vermoeden. Helaas was dat vermoeden juist. De heenvlucht die we in januari wel geboekt hadden stond niet meer in 'het systeem'. Ik zou binnen een half uur teruggebeld worden. 

M. en dochter weer uit de auto. Etenswaar dan ook maar. 

Telefoon. Een andere dame van de klantenservice. Vliegen vanaf Luxemburg naar Londen kon wel. Verder vliegen naar New York kon pas de volgende dag. Hotelovernachting zou door de klantenservice vergoed worden.
'Kunt u nog lekker even Londen in', promootte de klantenservice medewerkster.

Nou, dat dacht ik niet. Ik gaf haar aan dat ze maar naar een andere oplossing moest zoeken. We hebben maar zeven dagen New York geboekt, om daar nu nog twee van af te halen.

Dus, wachten maar weer. Gelukkig in een opgeruimd huis haha.
Optie twee. Vliegen vanaf Düsseldorf. Morgenvroeg.
Na overleg met M. weer contact met de klantenservice. Want voor het kosteloos annuleren van het hotel in Luxemburg waren we al te laat.

De kosten daarvoor neemt de klantenservice op zich. Ook de kosten van het langparkeren wordt vergoed. Dus waren we spontaan nog een middag thuis. 
We vliegen morgenvroeg om 7.20 uur. Ruim op tijd aanwezig zijn houdt in dat we vannacht rond 03.00 uur gaan rijden. Vreselijk vind ik dat.

Helaas hebben we op de vlucht van Londen naar New York geen plaatsen meer bij elkaar. Drie verschillende rijen :( Gelukkig kunnen M. en dochter nog wel achter elkaar. Bijzonder begin van de vakantie. Hopelijk doen er zich verder geen rare dingen voor.

Ik neem nog een theetje en ga dan zo maar slapen. Lekker om 20.30 uur naar bed. Welterusten hoor :)

Reacties

  1. Jeetje, wat balen zeg!!Kan me voorstellen dat jullie not amused waren!
    Maar wat raar dat dat zo maar kan zeg..Hadden wij geluk met Luxemburg,alhoewel ik dat toch geen optie meer vind hoor, of het moet echt een goede prijs zijn!
    Nou succes met de reis morgen!.Ben nu al benieuwd naar de verhalen, en heb je nog vragen dan hoor ik het wel!.
    Groetjes,marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pff.. geen lekker begin van de vakantie. Hopelijk is de rest van de vakantie wel fantastisch. Heel veel plezier!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een rare start van de vakantie. Je bent er nog aardig monter onder.
    Goeie reis. En wel thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt op mijn dromen voordat ik ga reizen. In mijn dromen vertrekt het vliegtuig zonder mij. Dit zal jullie niet overkomen...... toch? Fijne reis toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb het keer in India gehad. Het Nederlandse reisbureau had een binnenlandse vlucht niet geconfirmeerd. Gelukkig heb ik daardoor de tsunami ontlopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een bizar verhaal. Hopelijk gaat verder alles goed en hebben jullie een topvakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Positief bekijken maar. Probeer ondanks de rare start toch te genieten. Dit ga iig nooit meer vergeten.
    Fijne vakantie

    Wegschuld.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hopelijk was het dat en genieten jullie van een fijne vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z