dinsdag 20 augustus 2013

Dan maar de baan

Dat zei mijn collega vanmiddag, dan maar de baan, toen ik vertelde dat het huis aan iemand anders is toegewezen...

Ik had gewacht tot ik even alleen op de werkplek zat om te bellen naar de woningbouwvereniging. Met dat ik belde, bekroop me al een raar gevoel. En nee, helaas is dit nog niet het huis voor ons. We staan nu nummer 11 op de wachtlijst. Heel erg hutkoffer natuurlijk. (Al benoemde ik dat iets anders :))

Maar goed, het leven gaat gewoon weer verder. We hebben nog steeds een dak boven ons hoofd. En ik hoef de titel van mijn blog nog niet aan te passen. Een anoniem iemand schreef als reactie dat een tuin ook niet persé rustgevend is. Haha, dat vond ik wel fijn om te lezen. Werkte erg relativerend.

Vanavond had ik 'bezoek'. De vriendin van mijn neef. Met wat hulp en uitleg voor het opzetten van een blog. Het was erg leuk en gezellig. Ondanks dat we elkaar nog maar weinig eerder gesproken en gezien hebben. Ik kreeg prachtige zonnebloemen die ik zo nog even op de vaas ga zetten.

Nou, nog een spannende gebeurtenis morgenvroeg voor manlief. Zijn sollicitatie. Ik heb er wel een goed gevoel over. Dat had ik bij eerdere sollicitaties niet zo zeer. Hopelijk komt de uitslag na het gesprek snel, want alle spanning en sensatie uit zich aardig in mijn huid. Uiteraard niet op de meest handige plekken. Lijkt wel een tweede puberteit waar ik in zit.

Dank allen voor jullie medeleven via de reacties tot zover. Doet me erg goed. Vind ik ook erg lief van jullie, die betrokkenheid. Morgen maken we in ieder geval een fles bubbels open. (Ja, later op de avond pas hoor).


6 opmerkingen:

 1. He wat jammer...Maar ongetwijfeld komt er iets anders op jullie pad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk gaat de sollicitatie goed! Jammer van het huis, maar dan komt er vast wel iets anders, dat nog veel beter bij jullie past. Een tuin is idd niet zaligmakend, maar het kan ook wel weer veel brengen. Het ligt er maar net aan hoe je er zelf in staat. Het brengt veel werk met zich mee, maar je kunt er ook weer b.v. eigen groenten in verbouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen zeg, het klonk als een ontzettend leuk huisje! Nou komt er natuurlijk vast binnenkort weer zoiets op je pad ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van het huis maar veel succes met de sollicitatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad, dan de baan ! Misschien geeft het een volgende keer ook wat rust te weten dat je 11e staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer!!! Ik had het jullie zo gegund!
  Wie weet binnenkort wel een anders huis, positie 11 is vrij laag en snel aande buurt :)

  BeantwoordenVerwijderen