woensdag 3 februari 2021

Wat is ons huis waard na 7 jaar?

3 februari 2014

Het al weer 7 jaar geleden dat we de sleutel van ons huis kregen. Ik kreeg een foto herinnering vanmorgen, waarbij we samen met mijn ouders lekker uit eten waren om het bijzondere moment te vieren.

Op Valentijnsdag van hetzelfde jaar waren we druk met verhuisdozen in de weer.

Kijk mijn gelukkige hoofd en kleurrijke kluskleding. Ik herondekte mijn oude blog op Tumblr. Mocht je de originele foto en meer klusfoto’s willen kijken, leef je uit via https://www.tumblr.com/blog/christelnolle

Taxatie van onze woning

Vandaag lieten wij ons huis taxeren. Echt toevallig hoor, precies op de sleuteldatum. Na een turbo opruim- en schoonmaaksessie, waren we n e t op tijd klaar voor de taxateur. Voelde erg vreemd zo, iemand in ons huis, foto’s maken, alles opmeten etc. Alsof we een cijfer voor een opdracht kregen ofzo. 

Nog even geduld hebben om te weten wat ons huis na al het verbouwen en verduurzamen waard is.

Het huidige energielabel A (<-link naar oude blogpost) kwam als een verrassing voor de taxateur. Schijnbaar is het voor een jaren 30 woning best bijzonder om zo’n hoog label te hebben.

Wij zijn er nog dagelijks blij mee. Ook dit jaar krijgen we weer een leuk bedrag terug van onze energieleverancier.

Wat zijn de plannen?

In de laatste blogpost van 2020 had ik het over verhuizen. Nou, die plannen zijn ondertussen al weer gewijzigd. Het wordt in ieder geval niet het huis wat we dachten dat het zou worden. Om verschillende redenen. Zodra we meer kunnen laten weten over de nieuwe plannen zal ik er vast een blog aan wijden. Voorlopig kunnen we in ieder geval genieten van onze oase van rust.

3 opmerkingen:

  1. Oh spannend zeg, zal vast goed uit pakken die taxatie! En heel benieuwd naar jullie verdere (ver)huisplannen. Hou ons op de hoogte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zal een fijn gevoel geven zijn wanneer jullie huis - mede door energielabel A - goed in waarde is gestegen, terugkijkend op alle werk dat jullie eraan gehad hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, ik ben benieuwd: wat is jullie huis waard na 7 jaar?

    BeantwoordenVerwijderen