Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
17 februari 2021

Wat is jouw favoriete probleem?

Favoriete probleem?

Ja, het staat er echt. Wat is jouw favoriete probleem? Ik zal de mijne delen.

Mijn favoriete probleem is heel veel ideeƫn hebben en van alles willen, maar het niet doen. Daar vervolgens over klagen en gefrustreerd van raken.

Begin februari startte ik met The Invitation (<- link naar de website van Juno Burger). Ik keek niet alle filmpjes, want mijn tweede favoriete probleem is aan teveel dingen tegelijk beginnen en deze zeker ook niet afmaken.

Wel zette ik 7 keer per dag een alarm op mijn mobiel. Met de vraag: Wat leeft er nu in mij? Voor verdere uitleg verwijs ik je graag naar de uitleg van Juno zelf.

Bewustwording

Ik krijg elke keer een glimlach op mijn gezicht wanneer ik de woorden ‘favoriete probleem’ lees of hoor. Want uiteraard ben ik mij al jaren bewust van mijn eigen probleem veroorzakende gedrag.

Ik hoef ook geen advies voor mijn favoriete problemen. Wel ben ik benieuwd of je zelf ook een favoriet probleem hebt? Durf je deze ook in de reactie te schrijven?

Would you like to comment?

 1. Haha, geweldig. Ik geloof dat mijn favoriete probleem hetzelfde is...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie vraag! Daar ga ik eens goed over nadenken!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je nou niet gaat klagen en gefrustreerd raakt dan is er geen probleem toch? Laat het gewoon gebeuren en observeer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. šŸ˜‚wat een herkenbaar probleem. Ik klaag dan niet, nobody listens, maar ben wel gefrustreerd dat ik weer iets niet afmaak šŸ„“

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, hier ook hetzelfde probleem. Soms verlang ik er naar o gewoon helemaal niks te doen, behalve te werken voor mijn baas, te eten en te slapen. Maar denk dat ik me na twee dagen alweer verveel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tijd terug kreeg ik een foto van iets dat ik dertig jaar geleden schreef. Een rustig regelmatig geoefend handschrift was dat.
  Ik dacht terug aan de moeite die ik net had gehad om een adres op een grote enveloppe te schrijven en hoe slecht mijn handschrift was geworden.

  Ik weet het aan teveel onrust. Iedereen snel, terwijl destijds iedereen meer tijd nam voor dingen.

  Vandaag moest ik weer schrijven. Doordat ik nagedacht had en alle tijd er voor nam, stond er nu weer een regelmatig ontspannen geoefend handschrift.

  BeantwoordenVerwijderen