Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
31 december 2020

Op de valreep - verhuizen in 2021

Dan denk ik aan chocola

Met het woord valreep, denk ik aan een chocoladereep die gevallen is :) Maar... het gaat natuurlijk om een blog zo op het laatste moment.

Afgelopen nacht kreeg ik een reactie op de pagina extra aflossen. Of ik deze nog bij ging werken? Ehhh, ja, dat was ook zo, had ik wel bedacht, maar nog niet gedaan.

Nu wel hoor, kijk bij extra aflossen voor de laatste bedragen. De oplettende lezer ziet dat wij geen extra aflossingen meer hebben gedaan? Waarom? Nou... we gaan namelijk in 2021 een ander huis kopen.

Wat????? Net het hele huis klaar (op nog wat kleine dingen na) en dan weer verhuizen? Ja :) 

We hebben al een pand op het oog. Verkoopprijs al besproken. Alleen zien hoe we dit allemaal financieel gaan regelen. Na 17 januari weten we meer. Dan schrijf ik er uiteraard over, want dan worden we echt grootgrondbezitters.

Het jaar afsluiten

Oudjaarsdag is niet echt mijn favoriete dag van het jaar. Vroeger, toen ik nog moest slapen voor ik vuurwerk mocht kijken, vond ik het wel leuk. Nu maken we er uiteraard ook iets van hoor. Misschien moet ik gewoon nog even mijn ogen dicht doen, is het zo 12 uur :)

Moleskine Pocket agenda lucky cats

Dochter is net vertrokken, ze gaat naar haar neef en nicht. Ze heeft de afgelopen dagen veel gewerkt in haar vakantiebaan. Dus nu kan ze lekker ontspannen.

Ik ga nu mijn agenda voor de komende dagen vast invullen. De leuke Moleskine agenda heb ik via eBay Kleinanzeigen gekocht. Soort van Duitse Marktplaats. Deze ga ik gebruiken als boekje voor mijn positieve punten per dag. 

Voor de rest heb ik een beslissing genomen om dit jaar alles in een losbladige A5 agenda bij te houden. De maandbladen heb ik zelf getekend. De rest van de bladen had ik nog. Lang leve mijn mega voorraad papier. 

Nou, zoals met alles, maak er wat van. Het einde van dit jaar en het begin van het nieuwe. 

Would you like to comment?

 1. Wat een leuke stap! Gefeliciteerd alvast! Leuk om naar uit te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een leuk vooruitzicht weer. Ik wens jou en je naasten alle goeds voor 2021 toe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw - Wát een plan, op de valreep! Ik wens jou en je dierbaren een heel goed nieuwjaar, met wélk plan je ook ten uitvoer wilt gaan brengen! Ik denk nog geregeld met veel plezier terug aan onze leuke ontmoeting vorig jaar, bóven op de V&D, met uitzicht over de stad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ja dat was heel leuk daar op het dakterras toen.

   Verwijderen
 4. Allereerst de beste wensen naar Juice Lake City! Wat een mooie stap C en M...!! Mochten jullie de huidige woning willen verhuren, laat het even weten! Ik ben op zoek.. A.A. (je weet wel, de grote crowdfunder.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee A.A. dank je voor je reactie. We hebben ook al een huurder voor ons pand. Wie weet kopen we nog een extra pand. Als we toch bezig zijn :) Ik laat het je weten.

   Verwijderen
 5. Wat spannend zeg, super leuk! Neem ons mee in jullie nieuwe avontuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend, Gefeliciteerd!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen