woensdag 2 december 2020

AlleS twee voor de prijs van een

Swingend de dag beginnen

Vandaag werkte ik een dagje ‘in het pand’. Met alle dagen thuiswerken is een dagje op locatie zowat een uitje. Zoveel spullen had ik ook mee. Brood, fruit, thee, koekjes, 3 mappen, mijn agenda... Het leek wel een volksverhuizing. Heel gezellig om collega’s weer in ‘het echt’ te zien.

Ik mocht gelukkig met de auto, dus ik begon mijn dag swingend, met de radio op volumeknop 33. Lekkere oude house en disconummers via Joy Radio. Mijn paarse Panda stond te schudden bij de verkeerslichten hahaha.

S x 2 of nee

Gisteren kwamen we op de gedachte om ‘toch nog iets’ voor Sinterklaas te doen. Ik bood aan om wel een kleine attentie voor de collega’s te halen. Mazzel, want bij een landelijke drogist was alle Sint snoep in de aanbieding. Met een tas vol lekkers en een grote rol inpakpapier liep ik opgetogen terug naar mijn werkplek.

Gelukkig was het rustig in de mailbox. Het ‘productiewerk’ kon beginnen. Nu hou ik oprecht van kadootjes inpakken. Ik had mij alleen wat vergist in de aantallen. Letterlijk en figuurlijk. Want ik kreeg hulp van een lieve collega en bleek te weinig hebben ingekocht.Kadootje(S)

De collega snelde nog even naar de winkel en haalde de resterende items. Daarbij kreeg ik zowaar een chocoladeletter kado. Superlief. De S van Supervrouw (dat verzin ik nu ter plekke). We hebben veel gelachen tijdens het inpakken van 69 kadootjes. 

Vandaag kreeg ik nog meer kado. Want gisteren schreef ik over de gratis aandelen (link naar mijn blog) bij het aanmaken van een beleggersaccount. Met dank aan drie mensen kreeg ik vandaag drie aandelen. Zo leuk. En.... ik kocht opnieuw een Tesla aandeel. Voor hetzelfde bedrag waarvoor ik het vorige week verkocht haha. Inmiddels staat het aandeel al weer 22 dollar in de plus. Zegt niets natuurlijk.

Nou, lange dag. Reistijd bij thuiswerken is veel korter :) M. zit lekker een boek te lezen op de bank. Ik ga zijn voorbeeld volgen. Joggingbroekje aan en ontspannen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten