Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 april 2020

Hypotheek onder de 56.000 euro

Of dat nou echt van belang is in deze tijd. Door een extra aflossing op de hypotheek aan het begin van de maand maart, kwam het hypotheek bedrag onder de 56.000 euro.


Dus ruim voor alle corona perikelen. Hadden we het anders gedaan als we hadden geweten in welke situatie we nu zouden zitten? Ik weet het niet. Uiteraard zijn we blij met onze maandlasten, die steeds lager worden elke maand.

Waarom ik er toch over blog? Nou, het is weer eens wat anders :) qua nieuws. Zoals met alles wat je niet interessant vindt, hoef je uiteraard niet te lezen.

Hier in huize Rijke Wijf trekken we een beetje weer bij. De eerste weken thuis werken waren pittig. Ik ben nog nooit zo blij geweest met allebei een baan in loondienst. De stress van onvoldoende inkomsten kennen wij alleen maar van een ‘ver verleden’ gelukkig. Mocht je je daar nu in bevinden, hou vol, adem door en mocht je ons e-book (gratis) nog niet gelezen hebben, wellicht haal je er inspiratie uit.

Voor degenen die hier langer lezen. Mijn zus heeft een kleding- en schoenenwinkel in Deventer. Ze gaat haar 11e jaar in. Met een terugval van zo’n 90% in omzet is het op zijn minst uitdagend te noemen. De nieuwe collecties zijn prachtig en vandaag, op 1 april, geen grap lanceerde ze haar webwinkel. Nog lang niet alles staat er in. Maar de opzet is er. Ik ben trots op haar, want ze heeft het in een kort tijdsbestek allemaal opgezet (samen met haar personeel uiteraard). 

Voor degenen die wel wat te besteden hebben, ze heeft een gave cadeaubon actie. Onder het motto stop eens wat geld in een (oude) sok krijg je bij aankoop van een bon vanaf 25 euro een paar nieuwe sokken cadeau. Uiteraard is ze blij met elke aankoop.


Einde promotie hoor voor vandaag. Sinds gisteren staan er nieuwe afleveringen van Suits op N.etflix :) Dus M. en ik vervelen ons niet vanavond.

Would you like to comment?

 1. Goed bezig met jullie hypotheek, jaloers! Leuke webwinkel van je zus zeg, ik wens haar veel succes en hoop dat het een beetje loopt deze tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend goed!
  Fijn dat de webwinkel van je zus in de lucht is. Ik hoop dat ze het redt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gedaan zeg! Jullie gaan lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn mooie mijlpalen. Ook in deze tijd. En hoop dat de webwinkel van je zus haar er doorheen trekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als er hyperinflatie ontstaat door het beleid van de ECB (heel veel geld drukken) heb je straks, na de crisis, helemaal geen schuld meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig! Wij zijn door jouw posts ook geïnspireerd geraakt.

  BeantwoordenVerwijderen