Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
14 februari 2020

Schimmelige Valentijn

Een poosje geleden schreef ik over paddenstoelen kweken op koffiedik (<- link naar blogpost). Nou... vandaag zag ik dat er op de muur van het toilet ook wat aan het groeien was. Ieuw.


Uiteraard had ik al wel de wat donkere plekken gezien op de muur. Maar dit was iets wat echt aan het groeien was. Dus nam ik het besluit, alles eruit. De plinten en het zeil, plus ondervloer.
En man o meter wat kleefde dat dubbelzijdige tape nog goed.

Tijdens het verwijderen kwam er een muffe lucht vrij, dus ik heb de hele dag het raampje maar open laten staan. Morgen buigen we ons over een oplossing. In ieder geval de buitenmuur impregneren en binnen alle schimmel verwijderen. Nieuwe kitlaag rondom de toiletpot en zo is het weekend zo weer om denk ik.


Gelukkig begon deze schimmelige Valentijsdag wel goed hoor.
M. maakt ‘s ochtends altijd een smoothie voor ons. Zo stonden ze klaar in de koelkast. Achter mijn hartje zat een lekker chocolaatje. Heel lief.


Net als de kaart die vanmiddag in de brievenbus zat. Zelf verstuurde ik ook wat (verjaars)post vandaag. Met schattige hartjeszegels. Echte post is zoveel leuker.


Would you like to comment?

 1. Hè, daar zit je niet op te wachten. Check ook even onder de vloer als dat kan. Een kruipruimte moet goed geventileerd zijn. Vaak worden die roostertjes in de loop van de jaren dichtgestopt, bijvoorbeeld door nieuwe bestrating.
  Hoe dan ook: succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zit een deel van het probleem. Hier zit geen kruipruimte onder :( Het keukengedeelte was vroeger een schuurtje volgens mij. Dank voor de succes wens. We zijn nog even moed aan het verzamelen :)

   Verwijderen