Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
16 februari 2020

Ontspulleritus

Vrijdag ging ik overstag en kocht ik een Flow Magazine. 
De oplettende lezer(es) kan zich wellicht herinneren dat ik begin dit jaar mijn abonnement heb opgezegd. ^_^Nou, ik kreeg spontaan E N O R M E fomo (Fear of Missing out). 
Zo erg, dat ik zelfs weer een abonnement heb afgesloten. 

Ondertussen kwam de een na laatste doos met tijdschriften van ons abonnement ook binnen. Dus ik heb maar plek gemaakt in de kast. Staaaapels leesvoer. 

Project schimmelige muur in het toilet is dit weekend nog niet afgerond. M. is een topper, hij wist alle plakkerige randen van de vloer te verwijderen. Ik vulde vanmorgen wat scheurtjes in de muur en bedacht dat ik woensdag in alle rust hier mee aan de slag ga.

Ter compensatie heb ik wel alles opgeruimd en schoongemaakt in de kamer.

Zelfs 4 items te koop gezet in een F.acebookgroep (En al 3 items verkocht #applaus)  Daarnaast maakte ik nog een pakketje klaar voor iemand, met mooie kleurboeken, waar ik zelf niets mee doe. In het kader van complimenteer jezelf: ‘Ik ben echt goed bezig’.

Nu ga ik de laatste dingen nog even opruimen en dan een heerlijke ovenschotel brouwen. Morgenvroeg gaat de blauwe Mini van M. naar de garage. Het lijkt qua geluid wel een race auto. Vermoedelijk iets met de uitlaat. Ben benieuwd.

Would you like to comment?

 1. Oeh herkenbaar... ik had de Flow gister ook in de hand maar heb het niet gedaan. Vorig weekend heb ik mijn tijdschriften (die ik gebruik om post en collages mee te maken) gesorteerd en ge-marie-kondood... Heb in de winkel wel even door de bijlage gebladerd en toen ik daar Oprah niet tussen zag staan heb ik m in het schap terug gelegd (angel-smily)
  Wat doe jij behalve lezen en blij worden met de Flow?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat goed van je Emmy. Naast lezen en blij worden, maak in enorme stapels hahaha. Collages, ‘visionboards’ tabbladen voor mijn Filofax en enveloppen.

   Verwijderen