Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 februari 2020

Nieuwe (geld)gewoontes ontwikkelen

De oplettende lezer(es) zag het wellicht al. In januari schreef ik elke dag een blog (nouja, typte :))

Echt ook elke dag, ik had niets vooruit gepland. Mijn strakke plan voor dit jaar is om elke dag te bloggen. Maar pin mij daar niet op vast hoor. 


Bij mijn schoonzus in Amerika begon ik in het boek Feel Free to Prosper (<- affiliate link naar Bol punt com). Daar staan een aantal simpele oefeningen in, om (in dit geval) geld gewoontes te ontwikkelen (aanpassen, veranderen, hoe je het ook wilt noemen).

Mijn bewijzen van overvloed (<- link naar blog en gratis document) bijhouden is 1 van de oefeningen. 


Omdat ik jaaaaarenlange ervaring heb in het NIET doen van simpele dingen, omdat het vaak zo makkelijk lijkt, wilde ik het gewoon een maand lang voor mijzelf doen en bijhouden.
En #applaus, dat is gelukt de afgelopen maand.

Er kwam een bron van onverwacht inkomen naar mij toe (jaja). Op een manier die ik niet verwacht had (dûh, dat is natuurlijk ook de titel). Zodra ik daar klaar voor ben, zal ik er wel over schrijven. 

Would you like to comment?

 1. Wat leuk, en wat een positieve manier om de dag te bevestigen. Ik ben begonnen om dus dagelijks uit te spreken (tegen de hond, want hij luistert zo geduldig) waar ik dankbaar voor ben en wat ik graag wil in mijn leven. Wie weet ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeeeel fijn een luisterende hond (die net tegenspreekt of blaft haha). Dankbaarheid heeft een fijne aantrekkende kracht. Inderdaad, wie weet...

   Verwijderen
 2. Heel knap van jou, iedere dag een blog schrijven. En ook leuk voor ons ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, Miranda, de gedachte is leuk, iedere dag een blog :) Ik ken mijzelf wel een beetje. Ik kijk hoe ver ik kom. Blog van gisteren, over de hypotheek is meer dan 40.000 (ja echt, geen nul te veel) bekeken. Dat maakt bloggen wel heel leuk.

   Verwijderen
 3. Het was me inderdaad opgevallen dat er vaker stukjes van jou verschenen, maar had nog niet door dat het elke dag was :-)
  Ik zag je bericht op instagram van het overzicht van meest gelezen blogartikelen. Ik zag de titel van deze blogpost er tussen staan en die sprak me aan. Nu blijkt het ook nog je meest recente te zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eens even zien of ik in ieder geval meer blogs dan in 2019 kan schrijven (al gaat dat snel :)) Ben benieuwd naar jouw (nieuwe) geldgewoontes.

   Verwijderen