Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
17 januari 2020

Bewijzen van overvloed

Nieuwe tijdschriften

Vandaag nam ik wat bjizondere beslissingen. Ik ben dol op tijdschriften, toch heb ik ons abonnement op de Leestafel opgezegd. Iedere maand ontvangen (nu nog) ongeveer 15 ‘nieuwe’ tijdschriften. Ze zijn een maand oud, maar wel nog nieuw in de verpakking zeg maar.

Heerlijk om in te lezen, bladeren, inspiratie, plaatjes en wat zo meer te halen. Alleen met mijn verzameldrang, heb ik er veel moeite mee om ze vervolgens ook weg te doen. Als resultaat o v e r a l stapels met (deels) ongelezen tijdschriften.

Flow magazine, waar ik 10 jaargangen van heb, heb ik ook opgezegd. Hetzelfde verhaal namelijk, (Daar kocht ik ook nog heeeeel veel van via M.arktplaats, omdat ik het zonde vond om in mijn eigen Flows te knippen #voorderestgaathetwel)

Rijke Wijven Club

Naast de beslissing over de tijdschriften, besloot ik ook de betaalde versie van mijn Rijke Wijven Club op te zeggen. Alle bestaande leden hebben hier inmiddels bericht over gehad. Niet iedereen zal mijn beslissing snappen. Dat geeft niet. Ik voel mij opgelucht. 

Op 1 januari van dit jaar ben ik begonnen met het opschrijven van ‘bewijzen van overvloed’.

Ik hield al vrij regelmatig bij waarvoor ik dankbaar ben en/of 5 positieve punten per dag.

Adine schreef vandaag een mooie en uitgebreide blog over overvloed herkennen en aantrekken Bij haar uitleg sluit ik mij volledig aan.


Would you like to comment?