Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
25 januari 2020

Party pooper

Daar zit ik dan, alleen thuis op de zaterdagavond. 
Vanmiddag kon ik naar een bijeenkomst van Fin-X in Utrecht en vanavond had ik de keuze uit twee feestjes. Allebei voor het vieren van het bereiken van het 50ste levensjaar. Eén feest in Den Haag en de andere in Eindhoven. 


In het kader van keuzes maken, koos ik voor mijzelf. Als extraverte introvert, of introverte extravert (het is maar hoe je het bekijkt :)) zat ik vanavond met mijn benen omhoog en poes Semmie op schoot. Ook dochter is naar een feestje.

Ik heb lekker mijn huissetje aan, Soulradio muziek op de achtergrond. Beetje lezen, stukje haken. Heerlijk.

Vroegûh.. dan ging ik wel mee. Want sociaal wenselijk gedrag vertonen, dat kan ik goed. Nu maak ik afwegingen. Zoals reistijd, kan ik op eigen gelegenheid weg als ik dat zou willen, slaap ik in eigen bed... etcetera.


M. snapt het, uiteraard vindt hij het jammer. Ik ook nog steeds. 
Moest vanmiddag even slikken toen ik hem op de trein zette. Daarna had ik genoeg afleiding thuis.  Ik zocht een kaartje voor een vriendin en dacht dat ik wel even de spullen uit mijn kastje uit kon zoeken. Haha. Ondertussen zijn er meerdere kaarten geschreven. Ik was toch bezig. De tafel ligt nog redelijk bezaaid. Gelukkig heb ik morgen nog alle tijd om de spullen weg te werken.

Vandaag werd trouwens mijn bioscoop bezoek uitbetaald (zie blog van gisteren). Het was een beduidend hoger bedrag dan ik dacht. Ik kreeg 10,75 euro terug voor mijn bioscoopkaartje en daarnaast nog 15 euro voor de opdracht. Heel fijn.

Would you like to comment?

 1. Wat goed, dat kiezen voor jezelf! Ik heb net ook heel treurig een blog geschreven. Aan de andere kant is het juist heel goed om te doen waar je je goed bij voelt. Als meer mensen naar zichzelf zouden luisteren, zouden we met z'n allen een stuk gelukkiger zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Treurig een blog schrijven Tom? Hopelijk toch geen slecht nieuws. Hier word ik steeds beter in kiezen voor mezelf. Af en toe doe ik nog wel gezellig op een feestje hoor. En hopelijk spreken we binnenkort eens af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. FinX lijkt me interessant.
  Verstandig om rustig aan te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zouden veel meer mensen moeten doen, eens voor zichzelf kiezen. Niets moeten is fijn en goed voor de innerlijke balans.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Innerlijk balans, ja daar heb ik goed voor gezorgd het afgelopen weekend.

   Verwijderen
 5. Wat goed van je deze keuze! En wat ziet je tafel er heerlijk uit zo haha. Ik hou zelf ook niet meer van steeds maar ergens heen "moeten". Ik klink als een oud wijf, ben bijna 41, maar toch. Ik vind het thuis ook heel fijn met ons gezin samen, en ook alleen red ik me prima ( stiekum ook wel heel fijn! ). Ik draaf niet door het leven, neem niet teveel hooi op mn vork en het bevalt me best zo! Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh die tafel Bouk, wat was het een klus om het weer opgeruimd te krijgen. Goed dat jij niet teveel hooi op je vork neemt. Ik heb vaak iets teveel vorken... :)

   Verwijderen