Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
27 januari 2020

Ontmoet de frusti kip

Nee, deze kip is niet eetbaar en volkomen vegan :)
Afgelopen week deed ik mee aan een 5 daagse mini training, over in je element zijn. Letterlijk en figuurlijk.

Bij een van de oefeningen schreef ik dat ik mij in het verleden wel eens een ‘frusti kip’ voelde. Of ik de kip ook kon tekenen? Haha, maar natuurlijk.Kijk dan, mijn schattige frusti kip. Gelukkig ben ik veeeeeel minder gefrustreerd. 

Kwestie onder andere de juiste tabletten :) (Lees mijn oude blog en mocht je ooit al tabletten via mijn affiliate link besteld hebben, of gaan bestellen, laat mij dat dan even weten, want dan heb ik iets voor je).

Naast tabletten is ook goede zelfzorg van belang. In het kader daarvan, vanmorgen kreeg (nou, onderging) ik een massage. Via mijn werkgever kon ik mij daarvoor opgeven. Een deel van de kosten vergoed. Ik dacht dat het ging om een stoelmassage. Ehm... dat was het niet. Ontbloot bovenlijf en iemand die net 5 minuten kende, die mijn bh los maakte... dus... Het duurde even voor ik kon ontspannen haha.

Maar het was fijn. Allerlei punten waarvan ik niet eens wist dat ze pijn deden werden behandeld.

Dus vanavond lig ik vroeg onder mijn dekbedje. Lekker ontspannen en op tijd slapen.


Would you like to comment?

 1. Wat een sympathieke werkgever heb je zeg. Hoewel het natuurlijk ook in zijn of haar belang is dat jullie als werknemers kwiek en gezond blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heel sympathiek. Ik had nog uren over van mijn vorige baan (bij dezelfde werkgever) die ik mee mocht nemen.

   Verwijderen
 2. Hoop dat je lekker hebt kunnen slapen en minder kippig bent vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen