Doorgaan naar hoofdcontent

Mini interview in het tijdschrift Genoeg

Of ik mee wilde doen aan de lezersrubriek van het tijdschrift Genoeg?
Maar natuurlijk. Eén van mijn favoriete tijdschriften. 

Bij onze plaatselijke natuurvoeding zaak werd ik herkend :) 
Uiteraard kom ik daar wel vaker, maar de verkoopmedewerkster vertelde dat ze mijn interview had gelezen. 

Zie je mijn koffietje + kort pittig kapsel
Wat een actiefoto, zo met die paprika’s in de lucht
Er stond een leuke actie op mijn blog, waarmee je korting kreeg op twee nummers van Genoeg. Zojuist heb ik gecontroleerd of dat nog werkte, helaas niet. Maar, met de code ZOMER krijg je 3 euro korting op de zomeruitgave. 

Dit is de link naar de nieuwsbrief van Genoeg. Daar zie je hoe je het nummer kunt bestellen. Lenen bij de bieb kan natuurlijk ook, of wellicht heb je zelf een abonnement. 

Voor het herfstnummer ga ik samen met de redactie van Genoeg iets organiseren met een weggeefactie. Dat duurt nog even, zet het voor de tweede week van augustus maar in je agenda, mocht je kans willen maken op een gratis tijdschrift.

M. en ik staan ook nog met een interview in een ander blad. (Mateloos populair bij de bladenmakers zijn we #geintje). Toevallig zag ik dat het gisteren al in de winkel lag. Vandaag stuurde mijn vriendin een berichtje dat haar ouders het inverview al hadden gelezen. Wij vallen nu in de categorie BN-ers. Bekende Noorderlingen hahaha.  

Reacties

  1. Leuk! Jaren geleden stond ik met mijn huishoudboekje in de Genoeg. Ik heb mijn abonnement op enig moment opgezegd en in de winkel zie ik hem nooit meer liggen, dus ben wel benieuwd naar dat gratis exemplaar in augustus, ben wel benieuwd naar hoe het blad zich heeft ontwikkeld. Wie weet besluit ik dan wel om weer een abonnement te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welk nummer stond je in Anja, weet je dat nog? Dan kijk ik even of ik die Genoeg nog heb. Met mijn huishoudboekje weet ik niet of ik dat durf. Is wel altijd de rubriek die ik als eerste lees.

      Ten opzichte van een aantal jaren geleden is het wel veranderd vind ik. Maar ik ben nog maar een jaar of 5 abonnee.

      Verwijderen
  2. Ja, ik herkende je al Christel! Ik lees Geneog ook graag - heb mezelf na mijn afstuderen in 2004 een abonnement cadeau gedaan. In onze bieb hebben ze hem niet eens.....!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat leuk! Ik heb het tijdschrift zaterdag ontvangen, maar nog geen tijd genomen om het te gaan lezen, wou ik morgen doen op mijn vrije dag! Ik lees altijd "mijn huishoudboekje" als eerst ook. Ik koop ze vaak los, alleen hier in het dorp helaas niet meer te koop. Ik bestel ze nu gewoon via de site!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Moest glimlachen om jouw term BN-er! Zelfspot is je niet vreemd gelukkig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk zeg dat je in de Genoeg staat. Ik lees hem altijd in de bieb, en zal je zeker opzoeken in het nummer.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is het andere tijdschrift waar je in staat?
    In de Genoeg had ik je al gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Franca, het staat in Plus magazine. Ik heb er vandaag over geblogd. Nog gecondoleerd met het verlies van je neef. Je hebt het wel heel mooi beschreven op je blog. Hou sowieso van je fijne blogposts.

      Verwijderen
  7. Wauw, supergaaf dat je zo van het wereld wijde web naar de offline wereld gaat :)!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z