maandag 24 juni 2019

Mini interview in het tijdschrift Genoeg

Of ik mee wilde doen aan de lezersrubriek van het tijdschrift Genoeg?
Maar natuurlijk. Eén van mijn favoriete tijdschriften. 

Bij onze plaatselijke natuurvoeding zaak werd ik herkend :) 
Uiteraard kom ik daar wel vaker, maar de verkoopmedewerkster vertelde dat ze mijn interview had gelezen. 

Zie je mijn koffietje + kort pittig kapsel
Wat een actiefoto, zo met die paprika’s in de lucht
Er stond een leuke actie op mijn blog, waarmee je korting kreeg op twee nummers van Genoeg. Zojuist heb ik gecontroleerd of dat nog werkte, helaas niet. Maar, met de code ZOMER krijg je 3 euro korting op de zomeruitgave. 

Dit is de link naar de nieuwsbrief van Genoeg. Daar zie je hoe je het nummer kunt bestellen. Lenen bij de bieb kan natuurlijk ook, of wellicht heb je zelf een abonnement. 

Voor het herfstnummer ga ik samen met de redactie van Genoeg iets organiseren met een weggeefactie. Dat duurt nog even, zet het voor de tweede week van augustus maar in je agenda, mocht je kans willen maken op een gratis tijdschrift.

M. en ik staan ook nog met een interview in een ander blad. (Mateloos populair bij de bladenmakers zijn we #geintje). Toevallig zag ik dat het gisteren al in de winkel lag. Vandaag stuurde mijn vriendin een berichtje dat haar ouders het inverview al hadden gelezen. Wij vallen nu in de categorie BN-ers. Bekende Noorderlingen hahaha.  

9 opmerkingen:

 1. Leuk! Jaren geleden stond ik met mijn huishoudboekje in de Genoeg. Ik heb mijn abonnement op enig moment opgezegd en in de winkel zie ik hem nooit meer liggen, dus ben wel benieuwd naar dat gratis exemplaar in augustus, ben wel benieuwd naar hoe het blad zich heeft ontwikkeld. Wie weet besluit ik dan wel om weer een abonnement te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welk nummer stond je in Anja, weet je dat nog? Dan kijk ik even of ik die Genoeg nog heb. Met mijn huishoudboekje weet ik niet of ik dat durf. Is wel altijd de rubriek die ik als eerste lees.

   Ten opzichte van een aantal jaren geleden is het wel veranderd vind ik. Maar ik ben nog maar een jaar of 5 abonnee.

   Verwijderen
 2. Ja, ik herkende je al Christel! Ik lees Geneog ook graag - heb mezelf na mijn afstuderen in 2004 een abonnement cadeau gedaan. In onze bieb hebben ze hem niet eens.....!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk! Ik heb het tijdschrift zaterdag ontvangen, maar nog geen tijd genomen om het te gaan lezen, wou ik morgen doen op mijn vrije dag! Ik lees altijd "mijn huishoudboekje" als eerst ook. Ik koop ze vaak los, alleen hier in het dorp helaas niet meer te koop. Ik bestel ze nu gewoon via de site!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moest glimlachen om jouw term BN-er! Zelfspot is je niet vreemd gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg dat je in de Genoeg staat. Ik lees hem altijd in de bieb, en zal je zeker opzoeken in het nummer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is het andere tijdschrift waar je in staat?
  In de Genoeg had ik je al gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Franca, het staat in Plus magazine. Ik heb er vandaag over geblogd. Nog gecondoleerd met het verlies van je neef. Je hebt het wel heel mooi beschreven op je blog. Hou sowieso van je fijne blogposts.

   Verwijderen
 7. Wauw, supergaaf dat je zo van het wereld wijde web naar de offline wereld gaat :)!

  BeantwoordenVerwijderen