dinsdag 11 juni 2019

999 keer

Wow. De digitale versie van ons boek ‘het rijke wijf van twee hoog achter’ is tot en met gisteren maar liefst 999 keer aangevraagd. Hoe cool is dat? Nu wil dat niet zeggen dat ook iedereen het gelezen heeft natuurlijk. Ik neem mijzelf als voorbeeld, met dingen die ik aanvraag en waarvan ik dan denk, dat ga ik binnenkort lezen of doen. 


We hebben veel leuke, lieve en nuttige reacties ontvangen. Een aantal mensen gaven aan dat ik het wel erg ‘luchtig’ geschreven heb, in vergelijk met mijn blog berichten. Dat klopt, ik wilde graag een periode afsluiten en het is zeker niet altijd makkelijk geweest #zachtuitgedrukt

Om ons persoonlijke verhaal zo open (en kosteloos) beschikbaar te stellen, dat was best vreemd. Daarna vond ik het lastig om te bloggen, want ik had wel heel veel van onszelf ‘bloot gegeven’. Uiteraard was ik daar zelf bij hoor. 

We ontvingen ook donaties, zooooo lief. Dank voor alle gulle gevers. 

Nu heb ik dus een mailinglijst, met 999 mensen daar op. En geen vervolgaanbod, qua cursus, nieuw boek of workshop. Zou allemaal wel kunnen hoor, want ik heb/we hebben ideeën genoeg :) Deze komende zomer ga ik daar eens op ‘broeden’. Liggend aan het zwembad, met één van mijn tig notitieboekjes of agenda’s :) 

Mocht je de digitale versie nog niet aangevraagd hebben. 
Dat kan hier (<-klikkerdeklik) 
Benieuwd wie de 1000ste aanvraag gaat doen.

5 opmerkingen:

 1. Ohh, Ik vroeg hem aan, lás hem zelfs, maar liet nog steeds niets horen.... Ik verveelde me tijdens mijn vakantie, toen vroeg ik je boek vanaf Texel aan. Met plezier gelezen, al vond ik het meer gaan over hoe je in de problemen kómt, dan over hoe je er weer uit komt.... ;-)
  In ieder geval: ik heb er bewondering voor, hoe jullie het gedaan hebben! Het is voor mij een vreemde wereld, ik ben al mijn hele volwassen leven "loonslaaf" - en dat bevalt mij nog het beste. Ik ben niet van de ZZP ofzoiets….

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor het lezen en reageren Hanneke. Ja, ik kan nog wel wat delen schrijven :) Het rijke wijf koopt een klushuis, het rijke wijf in de overgang, het rijke wijf gaat beleggen :) Wie weet wordt het vervolgd.

   Verwijderen
 2. Je e-book gelezen. Heel vlot geschreven, ook mooi hoe je het proces aangeeft van om de "kop" in het zand te steken. Wat heb je geluk gehad met je vriendin. Aan de andere kant valt me ook jouw ondernemingslust op en je zin om weer te beginnen. Geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen