Doorgaan naar hoofdcontent

999 keer

Wow. De digitale versie van ons boek ‘het rijke wijf van twee hoog achter’ is tot en met gisteren maar liefst 999 keer aangevraagd. Hoe cool is dat? Nu wil dat niet zeggen dat ook iedereen het gelezen heeft natuurlijk. Ik neem mijzelf als voorbeeld, met dingen die ik aanvraag en waarvan ik dan denk, dat ga ik binnenkort lezen of doen. 


We hebben veel leuke, lieve en nuttige reacties ontvangen. Een aantal mensen gaven aan dat ik het wel erg ‘luchtig’ geschreven heb, in vergelijk met mijn blog berichten. Dat klopt, ik wilde graag een periode afsluiten en het is zeker niet altijd makkelijk geweest #zachtuitgedrukt

Om ons persoonlijke verhaal zo open (en kosteloos) beschikbaar te stellen, dat was best vreemd. Daarna vond ik het lastig om te bloggen, want ik had wel heel veel van onszelf ‘bloot gegeven’. Uiteraard was ik daar zelf bij hoor. 

We ontvingen ook donaties, zooooo lief. Dank voor alle gulle gevers. 

Nu heb ik dus een mailinglijst, met 999 mensen daar op. En geen vervolgaanbod, qua cursus, nieuw boek of workshop. Zou allemaal wel kunnen hoor, want ik heb/we hebben ideeën genoeg :) Deze komende zomer ga ik daar eens op ‘broeden’. Liggend aan het zwembad, met één van mijn tig notitieboekjes of agenda’s :) 

Mocht je de digitale versie nog niet aangevraagd hebben. 
Dat kan hier (<-klikkerdeklik) 
Benieuwd wie de 1000ste aanvraag gaat doen.

Reacties

  1. Ohh, Ik vroeg hem aan, lás hem zelfs, maar liet nog steeds niets horen.... Ik verveelde me tijdens mijn vakantie, toen vroeg ik je boek vanaf Texel aan. Met plezier gelezen, al vond ik het meer gaan over hoe je in de problemen kómt, dan over hoe je er weer uit komt.... ;-)
    In ieder geval: ik heb er bewondering voor, hoe jullie het gedaan hebben! Het is voor mij een vreemde wereld, ik ben al mijn hele volwassen leven "loonslaaf" - en dat bevalt mij nog het beste. Ik ben niet van de ZZP ofzoiets….

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor het lezen en reageren Hanneke. Ja, ik kan nog wel wat delen schrijven :) Het rijke wijf koopt een klushuis, het rijke wijf in de overgang, het rijke wijf gaat beleggen :) Wie weet wordt het vervolgd.

      Verwijderen
  2. Je e-book gelezen. Heel vlot geschreven, ook mooi hoe je het proces aangeeft van om de "kop" in het zand te steken. Wat heb je geluk gehad met je vriendin. Aan de andere kant valt me ook jouw ondernemingslust op en je zin om weer te beginnen. Geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z