Doorgaan naar hoofdcontent

Jihaaaaaa, nieuw jaar en mijn boek is klaar

Allereerst de beste wensen. Een overvloedig en gezond 2019 toegewenst.
Hopelijk heb je de jaarwisseling in fijn gezelschap doorgebracht.

Onze dochter is vorige week al richting haar neefje en nichtje gegaan. Oud en nieuw viert ze daar meestal. M. en ik waren van harte welkom bij mijn ouders. Daar hebben we gekaart en geknobbeld.
Het was heel gezellig.

Voordat we aan de oudejaarsavond begonnen hebben we 'hard gewerkt'.
Want mijn boek 'het rijke wijf van twee hoog' is klaar. Echt. 


Deze voorkant had ik ooit (in 2015 *kucht*) gemaakt met Canva (hele leuke gratis foto bewerkingspap, mocht je het nog niet kennen).

Na tig dagen typen, knippen, plakken, schrijven, verwijderen, corrigeren, comprimeren, nogmaals (x10) aanpassen, nieuwe nieuwsbrief provider zoeken, automatische download manier verzinnen is het dan zo ver.

Ik wilde er eerst een betaalde versie van maken. Maar ik had zo geen zin om mij nog in alle mogelijkheden daaromtrent te verdiepen. Dus... gewoon gratis, de digitale versie. Donaties zijn welkom hoor hahaha. Heb nog wensen genoeg. 

Op mijn blog rechts vind je de mogelijkheid om je aan te melden. 

Wanneer je je al eerder hebt aangemeld, dan ontvang je binnenkort bericht van mij. Mocht dat te lang duren, vraag het boek gerust zelf aan hoor. 

Ik ben er blij mee, trots op. Het kan uit mijn systeem. Het opruimen van oude administratie kan beginnen morgen. Ik hoop dat je me binnenkort laat weten wat je er van vindt.

Reacties

  1. Wauw! gaaf en uiteraard van harte!! Als je wat in cryptocurrencies dan wil ik je best een altcoin overmaken :-) laat maar weten naar welke wallet *hihi*

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Rose, ik kom niet verder dan een cryptogram :) Dus dank voor je aanbod, maar ik heb alleen een gewone portemonnee, haha.

      Verwijderen
    2. Aha ok, nou ga je lezen en ik ga je promoten. Ga nog even nadenken over een vergoeding voor je e-book.

      Verwijderen
  2. In 1 ruk uitgelezen, leuk geschreven, leuke tekeningen en schrijfletters tussendoor en informatief: wat-je-vooral-niet-moet-doen;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 28 pagina's, dus in 1 ruk uit snap ik wel hahaha #geintje Dank voor je leuke reactie Esther

      Verwijderen
  3. Super! Wat een goeie start van het nieuwe jaar! Echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, zooooo fijn, wat een opluchting. Dank voor je mooie nieuwjaarskaart trouwens Anita, leuke verrassing in de brievenbus.

      Verwijderen
  4. Wat goed! Vond het leuk alle voorproefjes al via Instagram te volgen. Ben erg benieuwd naar je verhaal en heb me dan ook gelijk even aangemeld.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Al ontvangen? Er zijn wat 'problemen' met de mailing lijst provider. Momenteel staan er nog 104 mailadressen op onbevestigd.

      Verwijderen
  5. Wauw! Wat heb jij / hebben jullie hard gewerkt! Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heeeeel hard gewerkt mrs. H. te B. Dank je wel voor de felicitaties.

      Verwijderen
  6. Gefeliciteerd! En wat lief dat je dit gratis voor iedereen beschikbaar stelt, er zullen ongetwijfeld (veel) mensen door geholpen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Anja. Onze dochter kwam vandaag thuis. Ik vertelde haar hoeveel mensen het boek al aangevraagd hebben. Toen vond ze het maar stom dat ik het gratis heb aangeboden. Konden we mooi op vakantie zei ze :)

      Verwijderen
  7. Tjee Christel, wat een tijd was dat zeg. Chapeau voor wat je bereikt (en geleerd) hebt.
    Heb genoten van je boek en in 1x uitgelezen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat was wel een bijzondere periode. Fijn dat je er van genoten hebt.

      Verwijderen
  8. Hè Christel (en Martijn), ik heb zojuist in 1 ruk jullie ebook uitgelezen! Wat een bijzonder verhaal, leuk beschreven en gaaf dat jullie de “stukken” nog hebt terug kunnen vinden. Ik vind het knap dat jullie het samen hebben overwonnen, dat zou in veel relaties juist het recept zijn voor relatieproblemen! Nogmaals, respect en succes in de toekomst gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niet alles staat in het boek hè ;) 99% van de drama heb ik maar niet beschreven, hahaha. Dank voor je succes wensen. Met 12 jaar vertraging op het FIRE pad. Maar dat mag de pret niet drukken.

      Verwijderen
  9. Lieve Christel, gefeliciteerd met je mooie e-book. Ik heb 'm achter elkaar verslonden. En werd zo blij toen ik las dat de schuld was afgelost. Kortom: je hebt me goed meegenomen in je verhaal. Top bezig hoor! En ben trots dat je je droom nu waarheid hebt gemaakt door het boek gewoon maar eens te gaan maken. Yay!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, verslonden nog wel Tom. Nu moet ik denk aan een hondje die 6 tanden mist :) Ja, blij dat ik na de hoofdstukken die ik op een kladje liet zien nu eindelijk heb doorgezet. Nu nog de stap nemen die jij al hebt genomen. Wie weet in 2020.

      Verwijderen
    2. Hahaha. Dat hondje zie ik nu ook voor me. Ahhhh. ;-)

      Verwijderen
  10. Voor jullie ook veul hail en zegen veur 2019!
    Ik heb zojuist je E-book in 1 ruk uitgelezen. Wat een verhaal zeg!! Petje af zeg voor hoe jullie hiermee zijn omgegaan! En vooral gewoon lekker die caravan kopen he ;-) Fantastisch! Bedankt dat we zo een hele grote kijk in jullie leven mogen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja joh Bouk, een caravan, een iMac van 1099 euro. (Typ ik nu nog steeds op trouwens. Dus omgerekend iets meer dan 100 euro per jaar. Dan valt het wel mee toch). Ja, ik ga maar niet bedenken wie straks gewoonweg alles van ons weten.

      Verwijderen
  11. Echt supergaaf dat hij nu af is!! Ik deel 'm mooi ook even via Facebook, wie weet levert dat je nog nieuwe lezers op! Hier overigens ook in één ruk uitgelezen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Adine, nogmaals bedankt voor de (digitale) schop onder mijn k... Ik ben er blijkbaar erg goed in om mij aan afspraken te houden die ik met anderen heb gemaakt. Hopelijk zien we elkaar weer gauw in dit nieuwe jaar.

      Verwijderen
  12. Van harte gefeliciteerd met het feit dat je boek nu klaar is. Heb het net aangevraagd en meteen gelezen. Wat ik zelf erg grappig vond is dat ik er achter kwam dat ik je dus al die jaren gewoon gelezen en gevolgd heb vanaf dag je begon te bloggen. Ik zag allerlei zaken voorbij komen waarbij ik nog weet waar ik achter de laptop of computer zat toen ik het las. Ook voor mij was dat in een vorige woning. Een woning die we verkochten. Achteraf gezien dom geweest want vreselijke heimwee gehad naar die woning en als we in die woning waren blijven zitten waren we nu hypotheekvrij geweest. Dat is nu het doel in dit huis maar dan moet er wel even nog twee ton weggepoetst worden. Maar dat niets onmogelijk is heb jij laten zien. Ik ga er dus vol voor. We zouden nu natuurlijk ook kunnen kiezen voor een andere woning maar wil nooit meer zo ziek van de heimwee zijn dus kies ik voor de optie af te lossen waar dat mogelijk is 😜

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je mijn verhalen van 'vroeger' ook kent. Ik zal toch eens kijken of ik die op een of andere manier nog kan digitaliseren. Voor mezelf dan hoor.

      Heftig, heimwee naar een andere woning. Wellicht staat het in de toekomst weer te koop.

      Hee maar twee ton wegpoetsen kan jij zeker. Je ging als een tierelier met je verkopen op MP.

      Verwijderen
    2. Ga in dat huis nu niet meer vinden wat ik er toen had. Degene die het van mij kocht heeft het geheel verbouwd en toen maar twee weken van mogen genieten. Jonge jongen erg sneu verhaal. Zijn vader woont er nu met zijn nieuwe vriendin en zij hebben het er prima naar de zin.

      Verwijderen
  13. Sorry naam vergeten eronder te zetten net...Geldover.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Vanmiddag gedownload en in een keer uitgelezen. Pfffff wat een heftig verhaal Christel. Knap hoe jullie van zo ver boven je stand leven zo hard hebben kunnen besparen en aflossen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaja Chris, expert in boven mijn stand leven. Alleen mijn Filofax collectie had ik toen nog niet :) Dank voor het lezen en je leuke reactie.

      Verwijderen
  15. Hej Christel, ook ik: aangevraagd, op mobiel gezet, gelezen, ver- en bewonderd!
    Zeer open in jullie verhaal! Knap! Nog meer schrijfplannen in de toekomst (behalve blog en waarschijnlijk fb)? Groet uit Zweden, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hej Ingrid, wat leuk, het gaat internationaal :) Echt leuk. Als ik bekomen ben van alle inspanningen, ga ik mijn verdere boekplannen bedenken haha. Tot dan alleen mijn blog.

      Verwijderen
  16. hoi Christel, gefeliciteerd met je boek!Hartstikke goed en dapper om dat met iedereen te delen. Heb het in 1 adem gelezen....heb je in verschillende fases gevolgd....ook toen je je vorig blog nog had....vond altijd leuk je creatieve uitdagingen en plannen te lezen....je was altijd opzoek om geld te verdienen....via jou kwam ik bij Eelco de boer van winst.nl....je had hun beter kunnen volgen...zij doen het nog steeds erg goed...heb van hun ook veel geleerd...en je bofte met je rijke vriendin...als de nood het hoogst is is er altijd een reddende engel heel dicht bij....fijn dat je je schulden te boven bent gekomen...hopelijk heb je het nu beter op de rit...toch heeft het ondernemerschap vele mogelijkheden die je wel zal blijven prikkelen
    ...succes met je boek! super! groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Joke. Wij hebben het verder heel goed op de rit :) En met dat ondernemerschap komt het wel goed hoor.

      Verwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. hey Christel, leuk boek! Mooi om het hele verhaal een keer te lezen. Dat blijft toch het nadeel van een blog (bij mij ook): het is moeilijk om het volledige plaatje te krijgen. Persoonlijk vond ik vooral nerdy schrijfwijze van je achternaam briljant:-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel rentenier. Ja, de hap snap blogjes, waarbij ik snap dat iemand niet even 700 posts terug gaat lezen :) inderdaad een nadeel van een blog. Lang leve Slack waarin we wat meer contact hebben onderling. Hahaha, ja mijn creatieve schrijfwijze van mijn achternaam. Ooit bedacht als logo.

      Verwijderen
  19. Is het boek nog te downloaden? Zou het ook graag willen lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, in de blogpost staat de link om het boek te ontvangen.
      https://laposta.nl/f/ss66nuajz65p

      Verwijderen
  20. Hoi Christel. Je e

    book gelezen!Gaaf hoe jullie dit hebben opgelost! Ik volgde je al van bijna rijk en beroemd. Vind ik jammer dat weg is van internet omdat ik het nu heel interessant zou vinden hoe je dat met financiën qua eten en leuke dingen deed omdat ik nu veel minder geld te besteden hebt. Of waar jij je inspiratie vandaan haalde.Mina

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb je boek ook gelezen en las het in één adem uit. Ongelofelijk knap hoe jullie je uit de schulden gewerkt hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z