Doorgaan naar hoofdcontent

Ruim 950 euro aan concert tickets

Wat??? Ja, dat bedrag gaf ik in 4 dagen uit aan concert tickets. Waarom? Nou dat zal ik ‘vertellen’. 

Afgelopen zaterdag ontdekte ik dat ik onder een steen had gelegen. Want op F.acebook zag ik dat Doe Maar kwam optreden in de Oosterpoort in Groningen. Hoezo had ik dat gemist? Want ik was een MEGA fan vroeger. Twee concerten gaven ze, allebei uitverkocht. Balen! Tot ik ontdekte dat via de website van Ticketswap nog betaalbare kaarten verkocht werden.

In appte mijn oude vriendinnen. Oud als in lange vriendschappen uiteraard :) Want wij zijn nog heeeeeel jong. Drie van de vier vriendinnen konden en wilden mee. Dus regelde ik de kaarten.

Voor de aanvang van het concert gaf een vriendin aan dat ze graag in juni volgend jaar naar het concert van Pink wil. En dat ze echt hoopte dat ze kaarten kon bemachtigen. Ik vertelde haar dat bij American Express (< link naar mijn blogje over de andere voordelen van de kaart) er regelmatig voorverkoop van concert tickets plaatsvinden. De voorverkoop voor Pink bleek vandaag te starten.


Vage foto, stil beeld van een filmpje

Wij genoten van een, wat mij betreft, geweldig concert van Doe Maar. Krasse 70 plussers met zoveel liefde voor de muziek. (Vroeger was ik verliefd op Ernst Jansz trouwens, hij heeft nu gewoon ook AOW bedacht ik). Ik was schor van het zingen  meeblehren en had spierpijn van het dansen. Kramp in mijn kaken van mijn 2 uur durende glimlach, vanwege de herleving van goede oude tijden.

Terug naar vanmorgen. Twee schermen open voor ticketmaster. Uiteraard via de speciale voorverkoop link van American Express. Voor 4 tickets voor mijn vriendin. Lichte stress want ze had wel voorkeursplaatsen aan mij doorgegeven. 

Maar de site liep vast op de computer. En op mijn iPad zag ik de keuze mogelijkheid niet zo snel.

Bleek ik 4 staanplaats tickets te hebben gekocht. Vriendin wilde graag zitplaatsen. Oeps. Regelde ik alsnog 4 tickets met een zitplaats. 

Wanneer alle tickets binnenkort verkocht/betaald zijn, dan blijft er voor mij nog zo een 50 euro over voor mijn eigen Doe Maar ticket. En voor dat bedrag had ik een onvergetelijke avond. 

Reacties

  1. Beste Christel, ik wil graag het kaartje van Pink voor je overnemen. Wat is je e-mailadres? Groeten Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doe maar was top! Gewoon spelen/zingen zonder allerlei praatjes tussendoor! Superstrak concert.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor 950 euro aan concertkaarten en dan dus toch bijna gratis genieten, slim gedaan!! De kaarten waren al verkocht, meende ik ergens anders te hebben gezien?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vorig jaar naar Doemaar geweest op paleis Soestdijk. Was echt heel erg leuk, jeugdsentiment ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I am extremely impressed along with your writing talents and also with the layout on your weblog.

    Is that this a paid subject or did you customize it your self?
    Anyway stay up the excellent quality writing, it's
    uncommon to look a nice blog like this one today.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z