Doorgaan naar hoofdcontent

Wat te doen met 8 miljoen?

Voor degenen die hier al langer meelezen is het geen geheim. Ik ben dol op de kringloop. Wij hebben er twee in ons 'dorp'. Eentje is favoriet bij mij voor de kleding en de ander met name voor de boeken.

Gistermiddag voelde ik dat ik even heen moest. Dat voelen klinkt wellicht raar, maar zo is het echt. Ik voel de aandrang omdat ik dan weet dat er iets op mij ligt te wachten.

Vanwege het mooie weer, ging ik met de fiets. Ik heb van die heeerlijk oubollige fietstassen achterop (wel met een breipatroon er op, dat dan weer wel).

Ik vond een witte leren handtas. Een heel handig mapje, die ik waarschijnlijk nooit ga gebruiken, maar toch wilde. Toen door naar de boeken. 



Ik vond er heeeeeel veel die mij aanspraken deze keer 
(beetje slecht belichtte foto zie ik nu).

Ontwaken van Shakti Gawain
Wat te doen met 8 miljoen van Keren David
De Sedona methode van Hale Dwoskin
Onverwacht inzicht van Dr. Jill Bolte Taylor
Bella Italia van Suzanne Vermeer
Feng Shui Harmonie in wonen en werken van Lillian Too
Het dolle dwaze breiboek (geen schrijver/schrijfster bekend)

Het meest nieuwsgierig was ik natuurlijk naar dit boek.


Wat te doen met 8 miljoen (<- link met aandelen, kom maar door met die commissie haha) Ik ben er net aan begonnen en ben bij bladzijde 71. Aangezien onze (puber)dochter 15 is, herken ik heel veel in het boek. Tot nu toe vind ik het grappig, zoals ook op de voorzijde geschreven is. De diepzinnigheid moet nog komen denk ik. Afgelopen maand speelde ik sinds lange tijd weer eens mee in de Staatsloterij en won 15 euro. (Had 35 euro uitgegeven, dus het is niet eens winst :)) 

Heel vroeger (1986) hebben mijn ouders 100.000 gulden gewonnen met het cijferspel van de lotto. Dus ik weet dat er altijd een kans bestaat om iets te winnen. (jaaaa, ik weet hoe klein de kans is, maar het is er wel).

Ik ga lekker verder lezen en laat jullie weten wat ik verder van het boek vind. Dochter en M. willen het ook nog lezen en dan maak ik er wel een weggeefboek van op mijn blog. 

UPDATE: vermakelijk boek, lekker luchtig geschreven. De diepzinnige tips zijn niet zo heeeeel diepzinnig. Leuk om te lenen bij de bieb of hopelijk (net als ik) tegen te komen voor een laag bedrag bij de kringloop. 

Reacties

  1. Wel handig, dat ze je instralen vanuit de kringloop als er iets klaarligt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Ja, best wel. Ik kan ik mij de laatste tijd goed beheersen. Wil graag alles wat ik nu heb ook echt een plek geven.

      Verwijderen
  3. Wat veel leuke boeken heb je gescoord zeg!! Bij ons in de kringloop hebben ze heel veel romans en juist heel weinig van dit soort boeken! Gisteren zelf ook nog ff gauw heen geweest en heb een erg mooi jurkje én rokje gescoord!! Kom er de laatste tijd bijna wekelijks.... Ik ga inmiddels al alleen, mijn vriend gaat hooguit 1 x in de maand mee haha... Ik mag er zo graag rondsnuustern...lekker tussen de boeken neuzen, heerlijk!!

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh fijn 'kringloopcouture' daar hou ik ook zo van. Ja, ik ga ook het liefst alleen. Zoals je schreef, even rondsnuustern.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z