donderdag 1 juni 2017

Wat te doen met 8 miljoen?

Voor degenen die hier al langer meelezen is het geen geheim. Ik ben dol op de kringloop. Wij hebben er twee in ons 'dorp'. Eentje is favoriet bij mij voor de kleding en de ander met name voor de boeken.

Gistermiddag voelde ik dat ik even heen moest. Dat voelen klinkt wellicht raar, maar zo is het echt. Ik voel de aandrang omdat ik dan weet dat er iets op mij ligt te wachten.

Vanwege het mooie weer, ging ik met de fiets. Ik heb van die heeerlijk oubollige fietstassen achterop (wel met een breipatroon er op, dat dan weer wel).

Ik vond een witte leren handtas. Een heel handig mapje, die ik waarschijnlijk nooit ga gebruiken, maar toch wilde. Toen door naar de boeken. Ik vond er heeeeeel veel die mij aanspraken deze keer 
(beetje slecht belichtte foto zie ik nu).

Ontwaken van Shakti Gawain
Wat te doen met 8 miljoen van Keren David
De Sedona methode van Hale Dwoskin
Onverwacht inzicht van Dr. Jill Bolte Taylor
Bella Italia van Suzanne Vermeer
Feng Shui Harmonie in wonen en werken van Lillian Too
Het dolle dwaze breiboek (geen schrijver/schrijfster bekend)

Het meest nieuwsgierig was ik natuurlijk naar dit boek.


Wat te doen met 8 miljoen (<- link met aandelen, kom maar door met die commissie haha) Ik ben er net aan begonnen en ben bij bladzijde 71. Aangezien onze (puber)dochter 15 is, herken ik heel veel in het boek. Tot nu toe vind ik het grappig, zoals ook op de voorzijde geschreven is. De diepzinnigheid moet nog komen denk ik. Afgelopen maand speelde ik sinds lange tijd weer eens mee in de Staatsloterij en won 15 euro. (Had 35 euro uitgegeven, dus het is niet eens winst :)) 

Heel vroeger (1986) hebben mijn ouders 100.000 gulden gewonnen met het cijferspel van de lotto. Dus ik weet dat er altijd een kans bestaat om iets te winnen. (jaaaa, ik weet hoe klein de kans is, maar het is er wel).

Ik ga lekker verder lezen en laat jullie weten wat ik verder van het boek vind. Dochter en M. willen het ook nog lezen en dan maak ik er wel een weggeefboek van op mijn blog. 

UPDATE: vermakelijk boek, lekker luchtig geschreven. De diepzinnige tips zijn niet zo heeeeel diepzinnig. Leuk om te lenen bij de bieb of hopelijk (net als ik) tegen te komen voor een laag bedrag bij de kringloop. 

6 opmerkingen:

 1. Wel handig, dat ze je instralen vanuit de kringloop als er iets klaarligt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ja, best wel. Ik kan ik mij de laatste tijd goed beheersen. Wil graag alles wat ik nu heb ook echt een plek geven.

   Verwijderen
 3. Wat veel leuke boeken heb je gescoord zeg!! Bij ons in de kringloop hebben ze heel veel romans en juist heel weinig van dit soort boeken! Gisteren zelf ook nog ff gauw heen geweest en heb een erg mooi jurkje én rokje gescoord!! Kom er de laatste tijd bijna wekelijks.... Ik ga inmiddels al alleen, mijn vriend gaat hooguit 1 x in de maand mee haha... Ik mag er zo graag rondsnuustern...lekker tussen de boeken neuzen, heerlijk!!

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh fijn 'kringloopcouture' daar hou ik ook zo van. Ja, ik ga ook het liefst alleen. Zoals je schreef, even rondsnuustern.

   Verwijderen