Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
23 juni 2016

Dit was niet helemaal de bedoeling

Jaaaaaaaa, let op, ik kan foto's plaatsen, gewoon, echt zo vers van de pers. Nouja, vanaf mijn mobiel, gemaild naar mijn rijkewijf mail. Op mijn iPad gezet, geladen in Google foto's en dan hier op het blog, dat allemaal voor 6.30 uur, adem in, adem uit..... #ookgoedemorgen 

De trap voor de behandeling. 
Met lelijke lijmplekken en niet mijn smaak tapijttegels.

De trap nadat we (nouja M.) de tegels verwijderd hadden.
Ingesmeerd met superchemisch tapijtlijm verwijderaar en
voorzien van huishoudfolie. Wat een meur dat spul trouwens.

De trap nu. De lijm is weg. Dat wel.
De rest van de verf ook. Hmmmm...
Dat was niet helemaal de bedoeling.

Gelukkig zit er nog wat lijmverwijderspul in de verpakking en gaat M. de rest van de witte vlakken dan ook maar behandelen. Scheelt dan weer schuren bedenk ik maar :)) Terwijl M. de trap behandelde, schilderde ik boven wat balken. En heel gymnastisch een vensterbank plus houtwerk rondom ACHTER de trap naar zolder. Enig werk. Ik verheug mij dan ook op de tweede schilderbeurt. 

Would you like to comment?

 1. Je schrijft er wel een heel hilarisch stukje over :-) Balen van die trap. Ik moet de trap hier ook nodig een nieuw verflaagje geven. Zal vast nog even duren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach... de rest van de verf moet er toch nog af...
   Mocht je makkelijk verf willen verwijderen wanneer jij toe bent aan de trap weet je dat je lijmverwijderaar kunt gebruiken.

   Verwijderen
  2. Hier gelukkig geen tapijt op de trap, alleen verf.

   Verwijderen
 2. Waarom zet je de foto's niet meteen vanaf je mobiel in Google photo's?
  Dat scheelt een hoop werk. Bij mij gaan de foto's daar standaard in en op m'n blog kan ik dan kiezen voor foto's van mobiel invoegen. Dan heb he er helemaal geen werk aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk bedacht :)) Ik heb een Windows telefoon, vandaar mijn omslachtige constructie. Maar het werkt en dat is het belangrijkste. Zal binnenkort eens kijken of ik Google foto's kan gebruiken in combinatie met mijn Nokia Lumia.

   Verwijderen
  2. Als je een onedrive account hebt, kun je automatisch je foto's uploaden van Windows telefoon naar je onedrive account (kan je instellen dat het dus direct in je account staat)
   Mariska

   Verwijderen
  3. @Mariska One drive heb ik wel hoor, maar vanuit Blogger kan ik met onedrive geen foto's importeren :)) Gelukkig werkt mijn constructie van vanmorgen verder prima. Dank voor het meedenken in ieder geval.

   Verwijderen
 3. Die klus hadden we om het huis van manlief te verkopen. Inderdaad wat geurt dat verwijderspul dramatisch! Tja, het meurt net zo hard als dat de lijm stevig is, dacht ik toen.
  Wij moesten wel het resterende spul nog afsteken, voordat we konden schuren en verven. Dat was idd een waanzinnnige fitness klus (ik fitness nooit, "dus ik sport nooit") Sterkte er mee, want het resultaat gaat echt heel mooi worden. Bij ons wel toen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk lukt het M. om de rest net zo chemisch te verwijderen. Ik hoop echt dat we weer een gave trap krijgen, dan is de 'entree' van ons huis namelijk helemaal klaar. Heerlijk vooruitzicht.

   Verwijderen
 4. Misschien een hele schrale troost, maar volgens mij zijn dat soort dingen sowieso niet te verwijderen, zonder de verf mee te nemen. Ik had er hier eentje, met vloerkleed erop, van slechts 3 treden en dat was al een gruwel. En die kon ook nog losgehaald worden, dus dat was niet eens een kwestie van je in allerlei bochten wringen ofzo. Het is voor mij bijna reden om nooit meer een huis met een (Deels) beklede trap te kopen.

  Oh, misschien een tip: van dat transparante Glitsa-spul erop tegen uitglijden, als je 'm straks mooi strak (en glad!) hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Glitsa alleen de naam vind ik al leuk, daar ga ik zeker naar kijken. Dank voor de tip @LLMM

   Verwijderen
 5. Ooit in een huis dezelfde klus moeten doen; mijn ouders hielpen (ex man stond erbij en keek ernaar) en wat slaat dat op je longen!

  Dacht alleen even dat jullie een piano hadden gekocht toen ik zonder contactlens t plaatje zag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh.... dat is niet leuk, hij stond er bij en hij keek er naar...
   Whoehaha een piano, nou, nee, een bult werk, dat wel.

   Verwijderen