zaterdag 16 april 2016

Hypotheek onder de 73.000 euro

72.775,83 euro om precies te zijn :)) 

Is dat leuk, of is dat leuk? Ik schreef er op 4 maart ook al over, afgelopen week ontvingen we het nieuwe overzicht, met het nieuwe maandbedrag.

Wij zijn er natuurlijk nog niet. Eerst maar eens de kudde verbouwingen/aanpassingen aan ons huis afwachten qua kosten. We hebben natuurlijk wel wat offertes gekregen. Uit ervaring weten we ook dat met de staat waarin we ons klushuis kochten, het in de praktijk vaak tegenvalt.

Volgende week wordt onze dakgoot vervangen. Die bleek wel erg bijzonder geconstrueerd te zijn. (Dat is een positief bedoelde omschrijving voor oh help, onze slaapkamervloer loopt door in de constructie buiten, dusss....)

Ons idee om een kunststof goot aan te schaffen moesten we laten gaan. 
Het wordt een nieuwe zinken goot, in de bestaande constructie. Wel helemaal verstevigd en (heel belangrijk) weer lekvrij.

M. heeft gisteren de 'luxaflex' in de woonkamer weer opgehangen. Het binnenwerk moet nog aangepast worden, dat doen we na het plaatsen van het nieuwe raam. Morgen hebben we een feestje en we willen er toch nog een beetje fatsoenlijk bijzitten haha.


Ach, ooooooit zullen alle klussen voorbij zijn, wij ondertussen oud en versleten, dan lachen we er om, hahahahaha.... Nou, genoeg gelachen :)) 

Ik ga nog twee pannen met soep brouwen en daarna lekker met de voetjes omhoog.


4 opmerkingen:

 1. Vind het knap hoor, zo lang met je huis bezig zijn, ik moet er echt niet aan denken haha, iedere zijn ding!
  Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, vergeleken met mijn ouders en hun klushuizen stelt dit nog niets voor :)) Wij zijn ook blij wanneer het klaar is hoor. Ondertussen maar gewoon doorgaan met ademhalen en leuke dingen doen. Jij ook een fijn weekend verder @Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij deden het omgekeerd. Gingen van een klushuis naar een AF huis (min of meer), maar hebben nu wel een gigantische schuld. Onder de 73000 Euro. Amai. Daar droom ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan niet anders zeggen dan heerlijk goed nieuws natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen