Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
10 februari 2016

Energieweek in Andalusië

Foto van www.jeaninehofs.nl
Kijk eens even, zie je mij liggen? Dat ben ik helaas niet haha. Mocht je denken dat ik daarom een week niet geblogd heb. Maar ik ga wel, in mei, een hele week. Alleen vliegen, alleen ergens heen, een hotelkamer voor mij alleen. 
Enorm spannend, want ik ben een 'schijterd' als het aankomt op dingen alleen doen. Maar ik had de energieweek (nee, geen aandelen :)) al twee jaar op mijn verlanglijst staan. 

En de afgelopen periode was energietechnisch niet om over naar huis te schrijven. Dus over een paar maandjes lig ik daar ook aan het zwembad. Heerlijk, ik kijk er nu al naar uit. Ik heb vanmiddag de vlucht geboekt. 

Verder.... Hadden we heeeeeeel veel gedoe met de lekkage en onze kozijnen. Helaas is het probleem nog niet opgelost. Ik heb nog steeds hoop dat het goed komt. De cementsluier van de nieuwe voegen wordt binnenkort verwijderd.
Het proefstukje ziet er goed uit.

Als de werkzaamheden aan de voorkant zijn afgerond wil ik wel graag ons voortuintje aanpakken. Wie heeft er tips voor een eetbare voortuin? Het is een lapje tuin van ongeveer 2 bij 3 meter. Nu ligt er grind en wat van die lelijke bloempotachtige stenen.

Vandaag heb ik trouwens voor het eerst dit jaar gesport (applaus). Tussen allemaal van die 'hippe, slanke en sportieve' meisjes, vielen we (ik was met een vriendin/collega) wel op haha. Nou ik ben trots op ons. Allebei zijn we erg a-sportief namelijk. Dus dit was een overwinning.

Vanavond lekker op de bank, filmje kijken.
Ik ontving gisteren nog leuk nieuws in mijn mailbox.
Zal ik waarschijnlijk morgen over schrijven.

Would you like to comment?

 1. Gaaf zeg!! Ga je dan ook echt die week doen, of heb je zelf een trip gepland? En super dat je aan het sporten geweest bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LLMM ik ga ook de week doen. Zoooo spannend.

   Verwijderen
  2. Oh, spannend!! Ben heel benieuwd hoe het gaat bevallen! Super dat je dat soort dingen doet.

   Verwijderen
 2. Zal je goed doen. Ik zou iedere winter in Andalusië willen doorbrengen en dan langer dan een maand,

  Vandaag begonnen aan een cursus Spaans, voor toeristen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk vooruitzicht, die energieweek, leuk! Stoer dat je bent gaan sporten #eigenlijkooklieverluidanmoe ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf!! Zo roep ik al een poos: ik ga naar Bali, een week voor mezelf, helemaal alleen....en dan fijn mediteren ofzoiets....De uitvoering ervan kan nog wel jaren duren hoor, maar ooit kom ik er!!

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Qua eetbare voortuin, zet er zeker wat bessenstruiken in, heerlijke jam kan je ervan maken. Rabarber is een vaste plant, ook fijn. Muntplanten voor thee, kruidenhoekje met salie,rozemarijn,bieslook, is naast te gebruiken ook heerlijk geurend(en het zijn ook weer vaste planten, die steeds blijven of terugkomen)Er zijn ook leuke miniappelboompjes(minitree.nl)!

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eetbare voortuin, succesnummers bij ons: frambozenplant (weinig werk, behoorlijke opbrengst die in de winkel duur is). Let vooral op de opbrengst. Een doornloze braam is ook OK.
  Lavendel is ook een makkie. Niet direct eetbaar (hoewel er een koekjes recept is geloof ik), maar fantastische geur daarna in huis van de bosjes, de hele winter lang.
  En keukenkruiden. Kleine bosjes kruiden in je tuin levert bizar lekkere maaltijden op (salade, pizza, aardappelstrooisel, viskorstje,....)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat tof dat je dit voor jezelf doet. Veel plezier én energie natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen