Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 januari 2016

IJzelvrij en 1 mei

Jaja, wat een rijmelarij... In de titel van deze blogpost.
Gistermiddag ging vanwege stroomstoring het gebouw waar ik werk dicht.
De verwarming en de ventilatie deden het niet. Dus was ik 'maarzo' eerder thuis. Met poes Semmie, die ietwat verbaasd door mij uit haar slaap gehaald werd, in de reismand 'gepoot' en vervolgens in de sneeuw buiten bij het huis rond liep.

Middels een 'groeps app' wist ik vanmorgen dat het gebouw tot 12.00 uur gesloten zou zijn. Code rood voor de wegen in het noorden. Later op de ochtend bleek het gebouw de hele dag dicht te zijn.

Dacht ik, lekker, een hele dag thuis, blijkt deze toch om te vliegen. Met wat werkdingen (mail en telefoon) en voor de rest gewoon 'whoooshhh' zo voorbij de tijd.

Dochter gaat straks voor het eerst naar de kinetisch chiropractor. Gelukkig kan ze met de trein. M. gaat mee, want hij heeft een kortingskaart :)) #kniepstuivers haha. 

Ik zet me dan zo toch nog aan de studie. Des te eerder ik klaar ben, des te beter. Want dan kan ik aan mijn boek beginnen met schrijven en tekenen. Want ik heb nog een idee om er een 'echt boek' van te maken. Met natuurlijk wel een digitale versie. En dan een boekpresentatie op zondagmiddag 1 mei. Mijn verjaardag :)) 

Om het niet bij dromen te houden, heb ik een optie genomen op een superleuke locatie. Met ontvangst met koffie/thee/iets lekkers en een borrel. DJ erbij ter muzikale ondersteuning. Ik heb zojuist contact gehad hierover. Offerte volgt nog hoor. Ik denk dat ik een lichtelijke hartverzakking krijg haha.

Maargoed.... Eerst maar zorgen dat ik de studie afrond. Dan is dat een zorg minder. Stuur maar heeeeeeel veel goede zin deze kant uit. Plus moed en doorzettingsvermogen. 

Would you like to comment?

 1. Lekker bezig hoor! En je hebt nog even tot 1 mei. De tijd zal wel vliegen, maar als je op tijd begint, dan moet het wel lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanuit Brabant, veel goede zin, moed en doorzettingsvermogen jou kant op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig!!! En toch stiekem ook wel lekker dan zo'n extra dag, ook al vliegt die voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het weer is wel erg slecht bij jullie. Wij merken er niets van. En vanuit Limburg stuur ik je veel goede zin en doorzettingsvermogen. Ik ben erg benieuwd naar je boek.

  BeantwoordenVerwijderen