Doorgaan naar hoofdcontent

IJzelvrij en 1 mei

Jaja, wat een rijmelarij... In de titel van deze blogpost.
Gistermiddag ging vanwege stroomstoring het gebouw waar ik werk dicht.
De verwarming en de ventilatie deden het niet. Dus was ik 'maarzo' eerder thuis. Met poes Semmie, die ietwat verbaasd door mij uit haar slaap gehaald werd, in de reismand 'gepoot' en vervolgens in de sneeuw buiten bij het huis rond liep.

Middels een 'groeps app' wist ik vanmorgen dat het gebouw tot 12.00 uur gesloten zou zijn. Code rood voor de wegen in het noorden. Later op de ochtend bleek het gebouw de hele dag dicht te zijn.

Dacht ik, lekker, een hele dag thuis, blijkt deze toch om te vliegen. Met wat werkdingen (mail en telefoon) en voor de rest gewoon 'whoooshhh' zo voorbij de tijd.

Dochter gaat straks voor het eerst naar de kinetisch chiropractor. Gelukkig kan ze met de trein. M. gaat mee, want hij heeft een kortingskaart :)) #kniepstuivers haha. 

Ik zet me dan zo toch nog aan de studie. Des te eerder ik klaar ben, des te beter. Want dan kan ik aan mijn boek beginnen met schrijven en tekenen. Want ik heb nog een idee om er een 'echt boek' van te maken. Met natuurlijk wel een digitale versie. En dan een boekpresentatie op zondagmiddag 1 mei. Mijn verjaardag :)) 

Om het niet bij dromen te houden, heb ik een optie genomen op een superleuke locatie. Met ontvangst met koffie/thee/iets lekkers en een borrel. DJ erbij ter muzikale ondersteuning. Ik heb zojuist contact gehad hierover. Offerte volgt nog hoor. Ik denk dat ik een lichtelijke hartverzakking krijg haha.

Maargoed.... Eerst maar zorgen dat ik de studie afrond. Dan is dat een zorg minder. Stuur maar heeeeeeel veel goede zin deze kant uit. Plus moed en doorzettingsvermogen. 

Reacties

  1. Lekker bezig hoor! En je hebt nog even tot 1 mei. De tijd zal wel vliegen, maar als je op tijd begint, dan moet het wel lukken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanuit Brabant, veel goede zin, moed en doorzettingsvermogen jou kant op.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed bezig!!! En toch stiekem ook wel lekker dan zo'n extra dag, ook al vliegt die voorbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het weer is wel erg slecht bij jullie. Wij merken er niets van. En vanuit Limburg stuur ik je veel goede zin en doorzettingsvermogen. Ik ben erg benieuwd naar je boek.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z