Doorgaan naar hoofdcontent

Hoeveel ben je waard in de herhaling, een jaar later

Een collega van M. merkte op dat we gisteren op televisie waren.
Bij SBS 9. Met de 'oude uitzending' van Hoeveel ben je Waard van vorig jaar 11 februari. Dus mocht je mijn 'jank scenes' gemist hebben, mijn dikke voet met witte Crocs en krukken willen zien. De 'armoedige' nog niet verbouwde slaapkamer. Mijn designer schoenen (Chie Mihara's) die werden afgedaan als kringloopaankopen, of mijn wolopwinder die voor heel iets anders werd aangezien....

Hier is je kans. De video met ons gedeelte start op 20.57 minuten. Na 'de Veerkampjes'. Ik twijfel of ik nog een keer ga kijken.
Weet iemand hoe ik dit op zou kunnen nemen trouwens? We hebben geen HD recorder of iets dergelijks en we hebben zelf geen opnames hiervan. Tips zijn welkom.

Wel fijn om te weten dat we inmiddels niet meer in de min staan qua waarde. Maar ruim in de plus. En dat in een jaar tijd :)

Reacties

  1. Christel, ik vind het súper! En al helemaal jullie bank- en potjessysteem. Hier niet anders!

    Wat een durf om je zo open te stellen.. En wat leuk om na zo veel blogjaren je/jullie even lekker 'in het echt' te hebben gezien.

    Succes verder met klussen en aflossen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Verlate reactie, dank je wel nog. Fijn dat we elkaar nog steeds blogtechnisch volgen. Ik heb zo'n respect voor het gemak waarmee jij in het engels blogt. En natuurlijk nog voor veel meer dingen van je.

      Verwijderen
  2. Toch weer leuk om te zien, dit was in de zomer van 2013? En dan staan jullie inderdaad nu goed boven water!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moest even denken Anna, ja dat klopt, augustus 2013 waren de opnames en de uitzending was in februari 2014. De slaapkamer is gelukkig ondertussen klaar en hopelijk voor het einde van dit jaar de rest ook. En inderdaad, ons huis staat heel goed boven water.

      Verwijderen
  3. Ik kan niet anders zeggen dan: Respect!

    Een mooi voorbeeld voor mensen die in dezelfde situatie zitten als jullie.

    Het kan...
    Er is altijd een mogelijkheid...
    Zie hem, pak hem en neem daar actie op. En dat hebben jullie gedaan.

    WOW!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank Esther. Ja, er is altijd een mogelijkheid. De uitdaging naast het zien/herkennen daarvan, is om dan daadwerkelijk actie te ondernemen.

      Verwijderen
  4. Goed zeg! Ik had hem eerder al gezien en vind het idd ook knap dat jullie zo op tv zijn geweest. Ik ben er ook eens voor gevraagd, maar durfde dat écht niet aan. Ik heb geen idee hoe je een opname van een filmpje kunt maken, maar ik zou denken dat daar wel appjes of programma's voor zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LLMM volgens mij was toen heel consuminderend/versneld hypotheekaflossend blogland benaderd haha. Ik kan mij voorstellen hoor dat je het niet durfde. Ik weet ook niet of ik het nog een keer zou doen. Al vond ik het wel een superervaring.

      Verwijderen
  5. Wat goed dat jullie zo snel in de plus staan !! Als er geen betere oplossing is kun je het stukje misschien filmen met je telefoon of fotocamera. Groetjes, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Anne-Marie. Voelt fijn om in de plus te staan. Hopelijk zijn we binnen ons gewenste tijdspad straks helemaal hypotheekvrij.

      Verwijderen
  6. Beste Christel,

    in antwoord op je vraag: downloaden zal wellicht niet lukken, mits het op YouTube staat. Dan kun je het zetten op: later bekijken, en dit op je pc zetten.
    Of:
    Filmopname maken met je camera/telefoon tijdens het bekijken.

    Groet,
    L

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. L ik bedenk net dat ik het nog steeds niet heb opgenomen. Zal bedenken hoe ik dat kan doen.

      Verwijderen
  7. Wat een gave aflevering en wat stoer dat jullie zo open zijn.
    Ik heb enorm gelachen om de "wolwinder", maar je beddensprei is prachtig.
    Ik blijf je volgen

    Gr Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, ja de wolwinder. Ik kan mij voorstellen dat het voor de niet kenners wel een vreemd iets is. De beddensprei is door mijn oma gehaakt en mijn tante heeft alle vierkantjes aan elkaar genaaid. Zo'n fijne herinnering aan mijn oma.

      Verwijderen
  8. helaas, ik kan het niet zien. Wss omdat ik niet in Holland woon.
    Groet, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer Wilma. Dat ligt volgens mij aan een soort van beveiliging van de omroep.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z