Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
18 januari 2016

Hoeveel ben je waard in de herhaling, een jaar later

Een collega van M. merkte op dat we gisteren op televisie waren.
Bij SBS 9. Met de 'oude uitzending' van Hoeveel ben je Waard van vorig jaar 11 februari. Dus mocht je mijn 'jank scenes' gemist hebben, mijn dikke voet met witte Crocs en krukken willen zien. De 'armoedige' nog niet verbouwde slaapkamer. Mijn designer schoenen (Chie Mihara's) die werden afgedaan als kringloopaankopen, of mijn wolopwinder die voor heel iets anders werd aangezien....

Hier is je kans. De video met ons gedeelte start op 20.57 minuten. Na 'de Veerkampjes'. Ik twijfel of ik nog een keer ga kijken.
Weet iemand hoe ik dit op zou kunnen nemen trouwens? We hebben geen HD recorder of iets dergelijks en we hebben zelf geen opnames hiervan. Tips zijn welkom.

Wel fijn om te weten dat we inmiddels niet meer in de min staan qua waarde. Maar ruim in de plus. En dat in een jaar tijd :)

Would you like to comment?

 1. Christel, ik vind het súper! En al helemaal jullie bank- en potjessysteem. Hier niet anders!

  Wat een durf om je zo open te stellen.. En wat leuk om na zo veel blogjaren je/jullie even lekker 'in het echt' te hebben gezien.

  Succes verder met klussen en aflossen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verlate reactie, dank je wel nog. Fijn dat we elkaar nog steeds blogtechnisch volgen. Ik heb zo'n respect voor het gemak waarmee jij in het engels blogt. En natuurlijk nog voor veel meer dingen van je.

   Verwijderen
 2. Toch weer leuk om te zien, dit was in de zomer van 2013? En dan staan jullie inderdaad nu goed boven water!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moest even denken Anna, ja dat klopt, augustus 2013 waren de opnames en de uitzending was in februari 2014. De slaapkamer is gelukkig ondertussen klaar en hopelijk voor het einde van dit jaar de rest ook. En inderdaad, ons huis staat heel goed boven water.

   Verwijderen
 3. Ik kan niet anders zeggen dan: Respect!

  Een mooi voorbeeld voor mensen die in dezelfde situatie zitten als jullie.

  Het kan...
  Er is altijd een mogelijkheid...
  Zie hem, pak hem en neem daar actie op. En dat hebben jullie gedaan.

  WOW!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank Esther. Ja, er is altijd een mogelijkheid. De uitdaging naast het zien/herkennen daarvan, is om dan daadwerkelijk actie te ondernemen.

   Verwijderen
 4. Goed zeg! Ik had hem eerder al gezien en vind het idd ook knap dat jullie zo op tv zijn geweest. Ik ben er ook eens voor gevraagd, maar durfde dat écht niet aan. Ik heb geen idee hoe je een opname van een filmpje kunt maken, maar ik zou denken dat daar wel appjes of programma's voor zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LLMM volgens mij was toen heel consuminderend/versneld hypotheekaflossend blogland benaderd haha. Ik kan mij voorstellen hoor dat je het niet durfde. Ik weet ook niet of ik het nog een keer zou doen. Al vond ik het wel een superervaring.

   Verwijderen
 5. Wat goed dat jullie zo snel in de plus staan !! Als er geen betere oplossing is kun je het stukje misschien filmen met je telefoon of fotocamera. Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Anne-Marie. Voelt fijn om in de plus te staan. Hopelijk zijn we binnen ons gewenste tijdspad straks helemaal hypotheekvrij.

   Verwijderen
 6. Beste Christel,

  in antwoord op je vraag: downloaden zal wellicht niet lukken, mits het op YouTube staat. Dan kun je het zetten op: later bekijken, en dit op je pc zetten.
  Of:
  Filmopname maken met je camera/telefoon tijdens het bekijken.

  Groet,
  L

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. L ik bedenk net dat ik het nog steeds niet heb opgenomen. Zal bedenken hoe ik dat kan doen.

   Verwijderen
 7. Wat een gave aflevering en wat stoer dat jullie zo open zijn.
  Ik heb enorm gelachen om de "wolwinder", maar je beddensprei is prachtig.
  Ik blijf je volgen

  Gr Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja de wolwinder. Ik kan mij voorstellen dat het voor de niet kenners wel een vreemd iets is. De beddensprei is door mijn oma gehaakt en mijn tante heeft alle vierkantjes aan elkaar genaaid. Zo'n fijne herinnering aan mijn oma.

   Verwijderen
 8. helaas, ik kan het niet zien. Wss omdat ik niet in Holland woon.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer Wilma. Dat ligt volgens mij aan een soort van beveiliging van de omroep.

   Verwijderen