zaterdag 9 januari 2016

Alleen vandaag met 50% korting en uitslag Give Away

Na uuuuuuren voor de spiegel te hebben gestaan (lichtelijk overdreven), had ik gisteren twee outfits bedacht voor het nieuwjaarsfeest. De kapper had geen plek, dus waste ik mijn haar en liet het 'krullerig' opdrogen. Ik bedacht dat ik de kledingcombi, waar ik mijn Chie Mihara schoenen (zie foto) bij aan kon, het leukst vond.


Dus lakte ik mijn nagels in bijpassende kleuren, nam ondertussen een pakketje aan met langverwachte bolletjes wol en schrok toen het zo maar weer 14.00 uur  was. Want ik moest nog wel aan de studie.

Nou, dat werd hem niet echt gisteren :)) M. was op tijd thuis. Hij had dochter al bij mijn ouders afgezet. Vanwege de detoxweek namen we niets te eten, want op het feestje zouden we hapjes krijgen. M. brouwde ter overbrugging van de tijd, nog wel een overheerlijke bounty/chocoshake. 

Rond 21.30 uur waren we op het feestje. Uiteindelijk met mijn rode laarzen, die waren toch iets comfortabeler en stonden ook best leuk bij de jurk. Het feest was erg gezellig en geslaagd. Gelachen, ideeën opgedaan, nieuwe mensen ontmoet en zelfs nog even gedanst. De hapjes verrukkelijk en we weken alleen met een glaasje champagne af van onze detox. #applaus voor mezelf, want er kwamen ook mini puntzakjes met frietjes voorbij. Ik heb het niet gedaan.

Vanmorgen lekker uitgeslapen. Al druk voor huisvrouw gespeeld (zoooo niet mijn hobby, maargoed). En dan nu de uitslag van mijn weggeefactie van 31 december j.l. Heeeeel toevallig ontving ik ook een mailtje van Leonie Dawson (maakster van de planners) in mijn mailbox dat ze 50% korting op haar agenda  geeft, met de code: DREAMCATCHER 
Ook geldig voor het combi pakket.

Foto van mijn agenda - en de zooi op tafel :))

Carla, Janneke, Marina, Saskia, Marleen en Marjo wilden graag kans maken op het Life Workbook. 

Lekker Leven met Minder en Margreet wilden graag kans maken op de Biz versie.

Gewonnen hebben: 
Marleen en Lekker Leven met Minder :)
En Carla krijgt de jaarplanner en to-do lijstjes, omdat ze besteld heeft via mijn link.

Voor alle overige deelnemers heb ik zeker óók wat leuks. Van Carla, Marina en Janneke heb ik de gegevens al. Willen de overige mij mailen? hetrijkewijf at gmail punt com  Vast bedankt. Ga ik nu verder 'puin ruimen' op tafel. Vanavond gezellig onze dochter weer ophalen en dan lekker genieten van de zaterdagavond, breien aan mijn vest. Fijne dag.

6 opmerkingen:

 1. Een bounty/chocoshake?? *veegtkwijlvantoetsenbord* Wat zit daar allemaal in? Behalve de kokos en de choco, dat snap ik. ;) Groetjes, fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mirjam ik snap de 'kwijlvorming'. Ik begin met het 'crushen' van ijsblokjes. Aantal Dan voeg ik 250 ml ongezoete amandelmelk toe (Aldi, Joe Trader, 1,29 euro voor een liter). Eén eetlepel cacaopoeder, 1 eetlepel gedroogde kokos en 1 volle maatschep vanilleshakepoeder. Alles lekker blenderen, in een groot glas en langzaam genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!!! Dank je :D Ik heb je net een mailtje teruggestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens jullie veel plezier met het Life en Biz boek Marleen en Lekker leven met minder !
  Leuk laarsjes ! Wow
  Ik ben benieuwd naar je verrassing :) zal je snel even mailen.
  Groetjes van Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een coole laarsjes!! Dat merk ken ik niet, maar ik ga er eens even naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En deze week kreeg ik zo'n mooie envelop in de brievenbus ! Hartstikkebedankt voor je leuke cadeautje; ik ben er heel erg blij mee :) :)

  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen