Doorgaan naar hoofdcontent

Black Friday, Cyber Monday en wat nog meer


Jaaaahhh, ik heb mijn set binnen. Ik ben al jaren fan van Leonie Dawson en kocht dit jaar voor het eerst haar geprinte werkboeken en agenda. Ik zal binnenkort wat foto's posten van alle pracht en praal. Afgelopen zaterdag heb ik al heel veel geschreven in een van de boeken. Ze heeft nog een aantal uren een speciale bonus bij aankoop van haar Biz Bundle. 
Dus ik dacht, laat ik de mogelijke liefhebbers hier op wijzen :)) En ja, ik heb aandelen mocht je iets willen kopen. Op haar website heeft ze ook een gratis blog workshop en veel meer leuke 'goodies'. Aanmelden voor haar nieuwsbrief kost je in ieder geval niets en levert je inspirerend leesvoer op. Ze is wel een beetje gek en heeft een mega accent. Maar oh wat vind ik haar leuk.

Voor de rest 'ballentent' hier. Klussen, studeren, werken, flutweer, k.tdingen met het huis (lekkerij bij een raam, in de kelder). 6 uur werk/tijd om de kozijnen en ramen weer cementsluiervrij te krijgen. Door de storm van de afgelopen dagen zitten er al weer nieuwe strepen op. 

Zen (niet dus), adem in, adem uit. Gewoon vriendelijk blijven. Echt, daar moet ik cursussen in gaan geven denk ik... werkelijk, ik sta versteld van mezelf.

De crowdfunders van mijn e-book hebben als het goed is vandaag hun investering terugontvangen. Met dik rendement. Dankzij de advertenties op mijn blog. Niet vanwege de verkoop van mijn boek. Deze is nog niet geschreven en gaat het dit jaar niet meer worden.
Het voelde niet prettig om het geld nog op de rekening te houden, vandaar de terugboeking.

Om een overlopend hoofd te voorkomen, MOET ik echt focussen. Gezondheid, nummer 1, studie (tijdelijk) nummer 2. De rest komt allemaal daarna. 

Gelukkig ook veel leuk nieuws. Zo nam ik vandaag toch deeltijd ontslag.
Per saldo blijf ik hetzelfde uren werken hoor. Alleen met veeeeeeeel meer verlofuren voor het komende jaar (bijna 8 weken vakantie) en iets minder geld.
Met het afronden van mijn studie en het behalen van mijn diploma, ga ik een loonschaal omhoog. Dan compenseer ik het op die manier wel.

Oh ja. In het kader van Cyber Monday, kocht ik vandaag 5 paar schoenen/laarzen. Voor 152 euro. En allemaal Crocs. Want ook daar ben ik fan van :) Nou, ik ga de verf van mijn handen halen. Kozijnen en balken heb ik vanavond voor de tweede keer in de grondverf gezet. Kan er weer wat van mijn lijstje.

Reacties

  1. Wat ben je een heerlijk mens. Kan genieten van je verhalen en wat je allemaal onderneemt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor het rendement, niet nodig hoor maar wel leuk. Jammer dat je voorlopig niet aan je boek toekomt maar je hebt gelijk er zijn belangrijke dingen die voorgaan,
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook ik had het binnen. Gisteren trouwens al.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He dat is wel een heel dik rendement! Echt niet nodig. Succes met alles! Groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z