maandag 30 november 2015

Black Friday, Cyber Monday en wat nog meer


Jaaaahhh, ik heb mijn set binnen. Ik ben al jaren fan van Leonie Dawson en kocht dit jaar voor het eerst haar geprinte werkboeken en agenda. Ik zal binnenkort wat foto's posten van alle pracht en praal. Afgelopen zaterdag heb ik al heel veel geschreven in een van de boeken. Ze heeft nog een aantal uren een speciale bonus bij aankoop van haar Biz Bundle. 
Dus ik dacht, laat ik de mogelijke liefhebbers hier op wijzen :)) En ja, ik heb aandelen mocht je iets willen kopen. Op haar website heeft ze ook een gratis blog workshop en veel meer leuke 'goodies'. Aanmelden voor haar nieuwsbrief kost je in ieder geval niets en levert je inspirerend leesvoer op. Ze is wel een beetje gek en heeft een mega accent. Maar oh wat vind ik haar leuk.

Voor de rest 'ballentent' hier. Klussen, studeren, werken, flutweer, k.tdingen met het huis (lekkerij bij een raam, in de kelder). 6 uur werk/tijd om de kozijnen en ramen weer cementsluiervrij te krijgen. Door de storm van de afgelopen dagen zitten er al weer nieuwe strepen op. 

Zen (niet dus), adem in, adem uit. Gewoon vriendelijk blijven. Echt, daar moet ik cursussen in gaan geven denk ik... werkelijk, ik sta versteld van mezelf.

De crowdfunders van mijn e-book hebben als het goed is vandaag hun investering terugontvangen. Met dik rendement. Dankzij de advertenties op mijn blog. Niet vanwege de verkoop van mijn boek. Deze is nog niet geschreven en gaat het dit jaar niet meer worden.
Het voelde niet prettig om het geld nog op de rekening te houden, vandaar de terugboeking.

Om een overlopend hoofd te voorkomen, MOET ik echt focussen. Gezondheid, nummer 1, studie (tijdelijk) nummer 2. De rest komt allemaal daarna. 

Gelukkig ook veel leuk nieuws. Zo nam ik vandaag toch deeltijd ontslag.
Per saldo blijf ik hetzelfde uren werken hoor. Alleen met veeeeeeeel meer verlofuren voor het komende jaar (bijna 8 weken vakantie) en iets minder geld.
Met het afronden van mijn studie en het behalen van mijn diploma, ga ik een loonschaal omhoog. Dan compenseer ik het op die manier wel.

Oh ja. In het kader van Cyber Monday, kocht ik vandaag 5 paar schoenen/laarzen. Voor 152 euro. En allemaal Crocs. Want ook daar ben ik fan van :) Nou, ik ga de verf van mijn handen halen. Kozijnen en balken heb ik vanavond voor de tweede keer in de grondverf gezet. Kan er weer wat van mijn lijstje.

4 opmerkingen:

 1. Wat ben je een heerlijk mens. Kan genieten van je verhalen en wat je allemaal onderneemt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor het rendement, niet nodig hoor maar wel leuk. Jammer dat je voorlopig niet aan je boek toekomt maar je hebt gelijk er zijn belangrijke dingen die voorgaan,
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik had het binnen. Gisteren trouwens al.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He dat is wel een heel dik rendement! Echt niet nodig. Succes met alles! Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen