donderdag 13 augustus 2015

Laatste extra aflossing op de hypotheek?

Zou het de laatste extra hypotheek aflossing zijn dit jaar? Hmmm.... ik betwijfel het :) Na het uitrekenen wat de vakantie heeft gekost (hartverzakking).
Hoeveel er dan nog overbleef (jaja, er bleef nog iets over, ondanks de 150 dollar die we voor 3 koffers nog even extra moesten betalen bij de binnenlandse vluchten), deed ik het toch maar. 500 euro extra aflossen op onze hypotheek.

Het bedrag wat we van de stookkosten nog terug krijgen maakte ik vast van een ander potje over naar de gezamenlijke rekening. Creatief boekhouden zeg maar. 

Het enige waar ik geen rekening mee had gehouden is dat M. deze week maar 1 dag werkt. Zijn verlofuren zijn op, dus hij kan ook maar 1 dag uit laten betalen volgende week.... Ach, dat loopt wel weer los. 

Voorlopig is het de laatste extra aflossing
We zitten over ons streefbedrag om af te lossen dit jaar. En hoe verleidelijk het ook is om nog even verder te gaan, een keuken die af is, een lekvrije dakgoot, nieuwe voegen en een heel en compleet dakkapel vinden we toch net iets belangrijker.

Volgende week hoort M. meer over zijn fase B contract op het werk. Zijn huidige contract loopt tot en met december. We zijn erg benieuwd. Ik merk dat we er wel iets 'rustiger' onder zijn. Het is zoals het is. 

Nou, 'jetlag' technisch hakt het er ineens in. Het is 21.15 uur en de koek is een beetje op. Ik zou morgen naar de kapper, maar ben vanmiddag al geweest. Ik heb zelfs mijn haar al geverfd (voor ik naar de kapper ging) dus ik kan voorlopig weer vooruit. Na de kapper ben ik doorgereden naar mijn ouders. De poes ging met moeite in de reismand. Snap ik wel, het is ook leuk bij mijn ouders in de tuin. Bij thuiskomst hapje gegeten (gewoon brood, met kaas, mayo en komkommer).

Met dochter heb ik vanavond nog schoolspullen gekocht. 
Twee wassen zijn klaar, mijn koffer bevat alleen nog schoon spul dus dat kan morgen wel. Hyperstand (tigduizend dingen weer op een dag willen doen) kan uit haha.

1 opmerking:

  1. Mooi, weer een aflossing! Wat super dat jullie dan in augustus al op het streefbedrag daarvoor zijn!

    BeantwoordenVerwijderen