donderdag 9 juli 2015

Stiekem toch nog een aflossing?

Of het technisch gezien een aflossing is weet ik niet.
Maar het voelt wel goed. Want vandaag ontvingen we bericht dat ons bouwkrediet (duurzaamheidslening 1) is afgesloten. Het restant saldo van 369,29 euro hebben ze AFGELOST op onze lening.

(Helaas is dus nog niet de volledige lening afgelost, ik zie ineens dat het ook op die manier te lezen valt :) We hebben onze laatste declaratie ingeleverd, die van de spouwmuurisolatie. Die rekening viel lager uit dan eerder aangevraagd. We gaan rustig verder met aflossen).

Ik ben normaal dol op ronde bedragen, qua aflossen. Maar hier doe ik niet moeilijk over uiteraard :) 

Ander nieuws. Ik heb namelijk mijn onze boekenkast opgeruimd en heb een aantal boeken over geld die ik graag weg wil geven. Dus mocht je daar nieuwsgierig naar zijn, kom je dan morgen hier even weer kijken? 

12 opmerkingen:

 1. Ik kom morgen weer kijken ;-) Ben gek op boeken die over geld gaan....

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er morgen ☺.
  Yasr

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk leuk leuk
  Ik ben er morgen ook!
  Wat heerlijk dat er weer een hoofdstuk afgesloten is...dat zijn altijd heerlijke berichten
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is nog eens perfect aflossen! In een half jaar tijd +15000 euro, plus vakanties. Wow. Gefeliciteerd met deze mijlpaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik zie dat je het ook zo kunt lezen. Was dat maar zo dat het bedrag al volledig afgelost zou zijn :) We hebben onze laatste declaratie ingediend. Het nog openstaande bedrag van bijna 370 euro is afgelost. Ook wel leuk toch haha. Wel iets minder dan de 15.000 euro helaas.

   Verwijderen
 5. Ja, aflossen is verslavend! Fijn die extra aflossing :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn hoor die onverwachte meevaller ( tjes) Morgen kom ik zeker kijken.

  Wegschuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik was niet nieuwsgierig, maar je maakt me nieuwsgierig.....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook gek op afgeronde aflossingen. Wij hebben 2 aflossingsvrije delen, waarvan eentje van 20000 euro. Hier is nog 3800 euro van over. Op 1 augustus lossen we 3000 euro extra af. Voor 1 januari wil ik ook die laatste 800 euro afgelost hebben. Momenteel heb ik hiervoor 380 euro bij elkaar geschraapt dus ik moet nog even. "Helaas" zijn we door vrienden uitgenodigd een week bij hun in het buitenland te komen. Fijn hoor en ik verheug me er ook echt wel op maar als ik dan denk aan het benzinegeld en zo, wat ook naar de aflossing zou kunnen... Maar we gaan nooit met vakantie en man is er ook wel aan toe dus ik zorg dat ik het op een andere manier bij elkaar krijg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn zo'n extra aflossing :) proficiat ;)

  BeantwoordenVerwijderen