Doorgaan naar hoofdcontent

Kleine foto impressie eerste dagen New York

Wat een bijzondere stad. Of ik het ook een mooie stad vind, ben ik nog niet over uit. Ons appartement valt in de categorie, toch wel jammer. Ondanks de pluspunten van een zwembad en jacuzzi. We hebben geboekt via Wimdu, twee 'private rooms' zouden we hebben. Nou, dochter slaapt boven de gedeelde keuken. Wij hebben wel een 'private room'. Waar het kastje van de wifi staat. 
En vannacht de eigenaar naar kwam kijken, omdat de wifi het niet deed. Ik sliep net. Zucht.

De lovende recensies van 'hoe aardig en behulpzaam' de eigenaren zijn, daar hebben we nog niet zo veel van gemerkt. Schoon zijn ze in ieder geval niet :( Ieuww... Dat wordt niet zo'n positieve beoordeling van onze kant.

Maargoed een kleine foto impressie hieronder. De kwaliteit van de foto's is helaas niet zo super. Ik heb ze via mail verstuurd vanaf mijn mobiel. 

De eerste drie zijn van een super graffiti muur hier vlakbij. Het uitzicht is van het dakterras. We zijn nog steeds niet lang genoeg wakker geweest om het ook bij nacht te fotograferen.

Gisteren zijn we naar Times Square geweest. Dochter wilde graag naar de M&M winkel. Ook naar het Central Park en naar het Modern Museum of Art (MoMA) welke gratis entree heeft op vrijdag.

Onze voeten waren vrijwel gevoelloos bij terugkomst in het appartement :) Vandaag doen we wat rustiger aan hoor. We gaan naar de botanische tuinen vanmorgen en voor vanmiddag weten we het nog niet. 

Dochter heeft gevlogd over de vlucht en gaat als het goed is elke dag een vlog plaatsen. M. en ik komen er niet in voor hoor. Maar voor de liefhebbers van wat beelden van New York wellicht leuk om te kijken. Klik hier















Reacties

  1. Zo leuk om te zien hoe enthousiast je dochter is! Leuke meid!
    Balen dat de kamer tegenvalt maar hopelijk maakt New York veel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En toch staan er ook respectabele bonafide bed and breakfasts op Wimdu. Ik zie hier in mijn buurt ook wel eens plekken op Wimdu waarvan ik denk, never nooit.
    Zelf ben ik nogal uitgegleden in perfectionisme, het amateuristische heb ik ver overstegen.

    Jammer van je verblijf daar, het verpest je vakantie nietwaar?

    Ik vond de ferry naar het island erg leuk. Is gratis en je vaart voorbij het vrijheidsbeeld waarvan een miniatuur in Parijs is te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Huur een fiets! zo gaaf en gaat zo makkelijk, lekker in Central park fietsen, een belevenis hoor!
    Ik was al geen fan van airnb,, zoiets is het toch?, helemaal als ik dit lees, vrienden van ons afgelopen weekend ook een huis gehuurd via airnb, mochten ze nog voor een konijn zorgen, of dat een probleem was;).
    Ben je al de grootste Toysrus geweest met het reuzenrad erin..
    Veelplezier nog!!
    Groetjes,Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z