zaterdag 25 juli 2015

Kleine foto impressie eerste dagen New York

Wat een bijzondere stad. Of ik het ook een mooie stad vind, ben ik nog niet over uit. Ons appartement valt in de categorie, toch wel jammer. Ondanks de pluspunten van een zwembad en jacuzzi. We hebben geboekt via Wimdu, twee 'private rooms' zouden we hebben. Nou, dochter slaapt boven de gedeelde keuken. Wij hebben wel een 'private room'. Waar het kastje van de wifi staat. 
En vannacht de eigenaar naar kwam kijken, omdat de wifi het niet deed. Ik sliep net. Zucht.

De lovende recensies van 'hoe aardig en behulpzaam' de eigenaren zijn, daar hebben we nog niet zo veel van gemerkt. Schoon zijn ze in ieder geval niet :( Ieuww... Dat wordt niet zo'n positieve beoordeling van onze kant.

Maargoed een kleine foto impressie hieronder. De kwaliteit van de foto's is helaas niet zo super. Ik heb ze via mail verstuurd vanaf mijn mobiel. 

De eerste drie zijn van een super graffiti muur hier vlakbij. Het uitzicht is van het dakterras. We zijn nog steeds niet lang genoeg wakker geweest om het ook bij nacht te fotograferen.

Gisteren zijn we naar Times Square geweest. Dochter wilde graag naar de M&M winkel. Ook naar het Central Park en naar het Modern Museum of Art (MoMA) welke gratis entree heeft op vrijdag.

Onze voeten waren vrijwel gevoelloos bij terugkomst in het appartement :) Vandaag doen we wat rustiger aan hoor. We gaan naar de botanische tuinen vanmorgen en voor vanmiddag weten we het nog niet. 

Dochter heeft gevlogd over de vlucht en gaat als het goed is elke dag een vlog plaatsen. M. en ik komen er niet in voor hoor. Maar voor de liefhebbers van wat beelden van New York wellicht leuk om te kijken. Klik hier4 opmerkingen:

 1. Zo leuk om te zien hoe enthousiast je dochter is! Leuke meid!
  Balen dat de kamer tegenvalt maar hopelijk maakt New York veel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En toch staan er ook respectabele bonafide bed and breakfasts op Wimdu. Ik zie hier in mijn buurt ook wel eens plekken op Wimdu waarvan ik denk, never nooit.
  Zelf ben ik nogal uitgegleden in perfectionisme, het amateuristische heb ik ver overstegen.

  Jammer van je verblijf daar, het verpest je vakantie nietwaar?

  Ik vond de ferry naar het island erg leuk. Is gratis en je vaart voorbij het vrijheidsbeeld waarvan een miniatuur in Parijs is te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Huur een fiets! zo gaaf en gaat zo makkelijk, lekker in Central park fietsen, een belevenis hoor!
  Ik was al geen fan van airnb,, zoiets is het toch?, helemaal als ik dit lees, vrienden van ons afgelopen weekend ook een huis gehuurd via airnb, mochten ze nog voor een konijn zorgen, of dat een probleem was;).
  Ben je al de grootste Toysrus geweest met het reuzenrad erin..
  Veelplezier nog!!
  Groetjes,Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen